Een merk easyvoyage

Camping Le Ronquet

Le Ronquet Laag-Normandië - Agon-Coutainville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du Passous ( 1.8 km ),

    Plage Centrale ( 2.1 km ),

    Plage de Blainville ( 3.3 km ),

    Plage la Pointe d'Agon ( 4.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Ronquet op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 59

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

De camping Le Ronquet ligt aan de rand van de stad Agon-Coutainville, tegenover de eilanden Jersey en Guernsey aan het Kanaal. U verblijft op 800 m van een gigantisch strand met het platteland in de buurt omdat de Normandische weiden grenzen aan het etablissement.

Staanplaatsen van 105 tot 145 m² zijn ideaal voor tent, caravan of camper. Het land is vlak, met gras begroeid, zanderig en uitgerust met elektrische terminals, dus zeer gemakkelijk toegankelijk.

Verschillende stacaravans zijn te huur, ze zijn ontworpen voor 4/6 of 6/8 vakantiegangers met ruimte en comfort verzekerd. Sommige hebben een houten terras en anderen een groene ruimte om de buitentuin aan te leggen en te genieten van de Normandische lucht. Sommige zijn te koop, dus aarzel niet om huiseigenaar te worden als je van het milieu houdt.

Ter plekke is rust verzekerd, maar je hebt nog steeds iets om je mee bezig te houden. Kinderen hebben een speeltuin. Met familie of vrienden belooft de petanque en tafeltennistafel veel plezier.

In een paar minuten lopen bereikt u een mooi zandstrand met rotsen bij eb. Het stadscentrum ligt ook op 2 stappen afstand en u vindt er alle voorzieningen.

De stad Agon-Coutainville verwent u omdat het verschillende activiteiten biedt, zoals tennis, een bioscoop, een casino, golfen, zeilen, paardrijden, kinderanimatie en thema-avonden.

De Normandische kust belooft mooie wandelingen en biedt een gegarandeerde verandering van omgeving met de Chaussey-eilanden en de Kanaaleilanden die u gemakkelijk kunt bereiken.

Campings in de buurt

Populairste steden