Een merk easyvoyage

Camping Le Sémaphore

1 beoordelingen 1/5

Le Sémaphore Laag-Normandië - Agon-Coutainville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du Passous ( 1.8 km ),

    Plage Centrale ( 2.1 km ),

    Plage de Blainville ( 3.3 km ),

    Plage la Pointe d'Agon ( 4.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Sémaphore op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 3.0


  • Waar voor je geld:5.0
  • Accommodatie :7.0
  • Faciliteiten2.0
  • Dienstverlening5.0
  • Animatie:3.0

"feestdagen 2018"

le Maa. 21 Mei 2018

De camping Le Sémaphore is gelegen in Agon Coutainville Onze stacaravan werd zeer goed verhuurd via de eigenaar van de stacaravan erg mooi Het zwembad of het waterpark was: er is niet Het huis op de camping was niet erg vriendelijk of zelfs droog Het entertainment was vasthoudend De kinderclub was ...

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 198

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

De camping De Semafoor strekt zich uit over 4 hectare in de badplaats Agon-Coutainville tot 300 m van een zandstrand van 8 km lang. Het pand is een ideaal startpunt om de Normandische kust en het achterland te ontdekken.

Het bestaat uit 198 accommodaties, waarvan 10 voor wekelijkse verhuur. Je kunt het hele seizoen door bewoner zijn door eigenaar te worden of een week lang te komen. Voor korte doorgangen dateren de stacaravans uit 2017 en zijn volledig uitgerust. Ze hebben 1 of 2 slaapkamers, een comfortabele keuken, apart toilet, tv, verwarming, terras. Ze worden geplaatst op een perceel van minimaal 100 m² om plaats te maken voor barbecue, parasol en een tafel om buiten te eten. Je kunt daar slapen tot 6 uur.

Op het terrein hebben de eigenaren gezorgd voor wi-fi, een open bar in de zomer, een dagelijkse brooddepot. De kinderen zorgen veilig voor de speeltuin. De petanquebaan zal voor iedereen een ontmoetingspunt zijn voor momenten van gezelligheid.

Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar, een paar honderd meter vindt u: restaurants, bars, kapper, supermarkt, bakker, kranten en lokale markten.

Level entertainment wordt u verwend; casino, paardrijden, golf, zeilen, wandelen, vissen, fietsverhuur, tennis, koetsritten ... enz ... de badplaats is dynamisch.

Binnen een uur bereik je de niet te missen sites van Normandië zoals Mont-Saint-Michel, de Angelsaksische eilanden, Granville, de Nez Jobourg, Barneville-Carteret, Cherbourg of de invasiestranden.

Campings in de buurt

Populairste steden