Een merk easyvoyage

Camping Les Mouettes

Les Mouettes Laag-Normandië - Agon-Coutainville visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

    Nabijgelegen stranden :

    Plage du Passous ( 1.8 km ),

    Plage Centrale ( 2.1 km ),

    Plage de Blainville ( 3.3 km ),

    Plage la Pointe d'Agon ( 4.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Mouettes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Aantal Staanplaatsen: 110

  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Les Mouettes ligt op 100 m van een gigantisch strand aan het kanaal. Het ligt op 80 m van het centrum van de badplaats Agon-Coutainville, die is uitgerust met alle voorzieningen en entertainment. U bent ideaal geplaatst om de kust van Normandië te ontdekken.

Het etablissement heeft 19 plaatsen voor uw tent, caravan of camper. Te huur kunt u kiezen uit 18 huisjes met een maximale capaciteit van 8 personen. Ze hebben maximaal 3 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een keuken. Een tafel siert het terras om van de zeelucht te genieten. Sommige huizen zijn beschikbaar in de resident-modus als je het hele seizoen wilt komen.

Level service adres biedt een wasserette (wasmachine en droger), fietsverhuur en rosalies, barbecue lening, legen gebied, verhuur van lakens.

Ter plaatse zullen de kinderen hun tijd op de speelplaats doorbrengen met een opvallende structuur. Met familie of vrienden is de tafeltennistafel, het flipperkast, het beachvolleybalveld, het biljart en het petanquebaan je verzamelpunt. Contemplatieven zullen genieten van de tv-kamer en de bibliotheek.

De badplaats heeft een geweldig aanbod voor toeristen: casino, vissen (mosselen, mosselen, oesters, bars ...), golf 18 holes, kano's, zeilen, paardrijden, wandelen, markten en een naturistenstrand op het platteland.

De excursies ontbreken niet. Om 1 uur bereikt u verschillende locaties zoals Mont-Saint-Michel, het Angelsaksische eiland Jersey, de invasiestranden of de stad van de zee.

Campings in de buurt

Populairste steden