Een merk easyvoyage

Camping Le Prieure

1 beoordelingen 4/5

Le Prieure Laag-Normandië - Bavent visuel 1/1

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Prieure op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"camping priorij"

Par Sophie T le Vri. 19 Juli 2013

Camping Le Prieure bevindt zich op..bavent. Onze stacaravan was ... geweldig ... De ontvangst op de camping was ... warme rustige familie camping vijver vissen 3 km stranden 10 min camping 2 sterren maar erg leuk om te zien

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 94


Know-All-About-Camping

De camping Prieuré ligt tussen Caen en Cabourg, op 6 km van de belangrijkste stranden van het Kanaal. U bevindt zich in de voorhoede van de aanval Calvados met zijn stranden, zijn bloemrijke kust, zijn gastronomie en zijn vele leuke en culturele infrastructuren.

Grote percelen van 100 tot 200 m², toegankelijk voor mensen met een handicap, wachttent, caravan of camper. Ze zijn uitgerust met elektriciteit, water en riolering voor optimaal comfort. U zult de heggen van groenten waarderen die uw verblijf alle intimiteit zullen geven voor een rustig verblijf.

Stacaravans volledig uitgerust zijn te huur, ze zijn omgeven door groen (gazon en heggen) met meestal een terras en een buitenruimte voor dagen met goed weer. Je blijft daar tussen de 2 en 6 personen.

Op het terrein hebben de eigenaren een wasserette, een brooddepot, een speelkamer (flipperkast, tafelvoetbal ...), een afvoerruimte en een vergaderruimte verstrekt. De traditionele speeltuin is er voor kinderen, evenals de bowlingbaan en de tafeltennistafel.

Op 1,4 km, in het centrum van Bavent, zijn alle voorzieningen aanwezig: bakker, slager, bars, supermarkt, postkantoor, apotheek, etc.

De regio is dynamisch ten opzichte van toeristen zoals jij, vooral de stad Cabourg, en biedt activiteiten voor alle smaken: visvijvers, golf, minigolf, renbaan, casino, tennis, bioscoop, karting, zeilschool , wandelingen op zee, cider weg. Mis niet de onmiskenbare locaties zoals de invasiestranden of het gedenkteken van Caen. Op 150 km vindt u de prachtige Mont-Saint-Michel.

Campings in de buurt

Populairste steden