Een merk easyvoyage

Camping Atlanta

Atlanta Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 1/4
Atlanta Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 2/4
Atlanta Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 3/4
Atlanta Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Atlanta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

De camping Atlanta nodigt vakantiegangers uit om aan zee te verblijven, in een uitzonderlijke omgeving, dicht bij Venetië.

Kamperen bij Venetië aan zee

Door op Camping Atlanta te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee. Inderdaad, direct vanaf de camping kan het hele gezin een groot en prachtig zandstrand met uitzicht op zee bereiken Adriatisch schoon en super. Voor degenen die dat wensen, wordt een deel van het strand geprivatiseerd door Camping Atlanta en kunnen liefhebbers van nietsdoen genieten van parasols en ligstoelen die zijn geïnstalleerd voor hun grootste plezier.

Camping met zwembad in Veneto

In de muren van Camping Atlanta zullen de geneugten van zwemmen ook aanwezig zijn. Inderdaad, een prachtig olympisch zwembad voor volwassenen is aanwezig en zal de vakantiegangers in staat stellen om zeer aangename momenten buitengewoon verfrissend door te brengen. De kleintjes hebben ook een eigen ondiep zwembad waardoor ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken.

Huur een stacaravan in de buurt van Venetië

Op Camping Atlanta krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort de mogelijkheid om een van de beschikbare stacaravans te huren. Deze huuraccommodaties beschikken over comfortabele slaapkamers, een woonkamer met een bank en een ingerichte kitchenette, een of twee badkamers, afhankelijk van het model, airconditioning en een flatscreen-tv. Deze stacaravans liggen in een groene en rustige omgeving van de camping voor een droomvakantie in de buurt van Venetië.

Kampeervakanties in de buurt van Venetië

U kunt niet op Camping Atlanta blijven zonder van de gelegenheid gebruik te maken om het geweldige Venetië met zijn grachten en doolhoven van steegjes te ontdekken. Deze kunststad wordt alleen te voet of per boot overgestoken en biedt een uniek historisch, cultureel en architecturaal erfgoed. Bezoek ook Murano, Burano en Torcello, de eilanden van Venetië.

Campings in de buurt

Populairste steden