Een merk easyvoyage

Camping Tropical

Camping Tropical Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 1/3
Camping Tropical Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 2/3
Camping Tropical Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Tropical op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/03

  • Sluitingsdatum: 23/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 24

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Tropical ligt in Sottomarina di Chioggia, in de buurt van Venetië. De ligging aan de kust en de kwaliteitsdiensten beloven een droomvakantie.

Kamperen in de buurt van Venetië met privéstrand

Camping Tropical verwelkomt u in een uitzonderlijke omgeving aan de Venetiaanse kust. Vanaf de camping hebben vakantiegangers de kans om direct naar zee te gaan, behalve dat ze profiteren van een uitzonderlijke locatie, biedt Camping Tropical haar gasten een groot privéstrand met fijn goudkleurig zand. Dit enorme strand heeft hutten, ligstoelen, parasols en ligbedden voor momenten van pure ontspanning in Sottomarina. Er gaat niets boven het plezier van genieten van een privéstrand in de buurt van Venetië voor een droomvakantie.

Op dit strand zullen vakantiegangers zich niet vervelen door de verschillende beschikbare faciliteiten. Sportliefhebbers kunnen beachvolleybal of voetbal spelen. Het zal mogelijk zijn om aangename momenten door te brengen dankzij de aanwezigheid van een bar-prieel direct aan het strand dat uitnodigt om ijsjes en koude dranken aan de rand van de zee te proeven.Het restaurant van de camping ligt ook aan het strand en biedt smakelijke gerechten.

De kwaliteit van het water op Sottomarina Beach heeft het de Blauwe Vlag opgeleverd, een internationale erkenning die zorgt voor netheid en uitstekend milieubeheer. Het strand is ook bekroond met het Groene Paviljoen, dat de beste stranden aangeeft om te bezoeken met zijn kinderen.

Vakantie in de buurt van Venetië

Hoe verblijf je in Veneto zonder van de gelegenheid gebruik te maken om Venetië te ontdekken? Deze stad van uitzonderlijke kunst zal bezoekers verrassen met zijn ongelooflijke culturele erfgoed. De grachten en doolhoven van steegjes zijn gewoon ongelooflijk voor romantische wandelingen.

Campings in de buurt

Populairste steden