Een merk easyvoyage

Camping Village Internazionale

Camping Village Internazionale Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 1/6
Camping Village Internazionale Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 2/6
Camping Village Internazionale Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 3/6
Camping Village Internazionale Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 4/6
Camping Village Internazionale Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 5/6
Camping Village Internazionale Venetië - Sottomarina di Chioggia visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Internazionale op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 16/09

  • Locations-number-locatif 120


Know-All-About-Camping

De Camping Village Internazionale nodigt u uit voor een vakantie aan zee in de buurt van Venetië. Dankzij de bevoorrechte locatie in de regio Veneto kunnen vakantiegangers Venetië, de hoofdstad van kunst, geschiedenis en cultuur, een wonder om te ontdekken als koppel of met het gezin, bereiken. Het zal ook mogelijk zijn om de eilanden van de lagune te bezoeken: Murano, Burano en Torcello. Andere kunststeden zoals Verona, Padua en Ravenna kunnen ook worden bezocht om te vertrekken met herinneringen vol van het hoofd.

Kamperen aan zee bij Venetië

Door te verblijven op Camping Village Internazionale kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte toegang tot een prachtig privéstrand. Dit strand ligt dicht bij de camping, vakantiegangers kunnen meedoen en genieten van ligbedden, ligstoelen en parasols voor uitzonderlijke ontspanningssessies. Een verblijf op een camping in de buurt van Venetië aan zee garandeert een uitzonderlijke vakantie.

Camping in de buurt van Venetië met zwembad

Binnen Camping Village Internazionale kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een groot openluchtzwembad. De laatste heeft een groot verfrissend zwembad waarin het zeer aangenaam is om te zwemmen en plezier te hebben. Dit zelfde zwembad heeft een hydromassagehoek die vakantiegangers zal verrukken op zoek naar ontspanning. Een tweede ondieper zwembad is gewijd aan spelletjes voor kinderen en heeft een leuke paddestoelfontein. Het is heel aangenaam om aan de rand van het zwembad van de zon te genieten of aan een bar aan het water te zitten en u uit te nodigen om in alle rust een koel drankje te drinken.

Bungalowverhuur in de buurt van Venetië

De Camping Village Internazionale biedt, naast de locaties, comfortabele verhuur en ideaal voor een verblijf in de buurt van Venetië. Moderne en uitgeruste bungalows voor 4 personen zijn beschikbaar. Deze bungalows hebben een woonkamer met kitchenette, een badkamer met douche en toilet en een overdekt terras met tuinmeubelen. De camping biedt ook stacaravans en appartementen te huur.

Campings in de buurt

Populairste steden