Een merk easyvoyage

Camping Boutique Vacanze

Boutique Vacanze Lombardije - San Felice del Benaco visuel 1/3
Boutique Vacanze Lombardije - San Felice del Benaco visuel 2/3
Boutique Vacanze Lombardije - San Felice del Benaco visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Boutique Vacanze op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

De 3-sterren camping Vacanze ligt aan de oevers van het Gardameer in de regio Lombardije in Italië en biedt diensten van hoge kwaliteit in een uitzonderlijke omgeving. Geweldige huuraccommodaties zijn beschikbaar, waaronder glamping-tenten.

3-sterren camping met zwembad aan het Gardameer in Italië

Wat is een betere manier om volop te genieten van uw vakantie in Italië dan te genieten van het plezier van zwemmen naar believen? In Camping Boutique Vacanze hebben vakantiegangers het voorrecht om te worden verfrist in een groot buitenzwembad dat tot hun beschikking staat. Gedurende de dag kunnen jong en oud onvergetelijke momenten doorbrengen met zwemmen, plezier maken en ontspannen. Het zwembad is verhoogd en biedt uitzicht op het Gardameer. Rond het zwembad staan ligstoelen en nodigen u uit om heerlijk te zonnebaden in een bevoorrechte omgeving. Voor degenen die liever in de schaduw willen rusten, staan grote bomen rondom het zwembad en kunt u ontspannen in de koelte.

Actieve kampeervakanties aan het Gardameer

Kampeerders die op zoek zijn naar een actieve vakantie in Italië zullen niet teleurgesteld worden over hun verblijf op Camping Boutique Vacanze. Het biedt een ideaal startpunt voor liefhebbers van prachtige wandelingen die willen wandelen en fietsen. Terwijl u een adembenemend uitzicht bewondert, kunnen wandelaars genieten van de rust van de ongerepte natuur en weelderig. Aan het Gardameer is het mogelijk om een boot te huren en onvergetelijke momenten te beleven. Vanaf het meer zijn Desenzano, Riva del Garda en Malcesine toegankelijk.

3-sterren camping met restaurant in Italië

Hoe kunt u genieten van uw vakantie in Italië zonder te genieten van de heerlijke keuken? In Camping Boutique Vacanze nodigt het restaurant u uit om te genieten van Italiaanse en regionale gerechten van hoge kwaliteit. Een internationaal menu wordt ook voorgesteld zodat iedereen geluk vindt. Terwijl u geniet van heerlijke gerechten, kunnen vakantiegangers genieten van een aangename omgeving dankzij het terras van het restaurant naast het zwembad.

Campings in de buurt

Populairste steden