Een merk easyvoyage

Camping Belvedere

Belvedere Lombardije - Manerba del Garda visuel 1/3
Belvedere Lombardije - Manerba del Garda visuel 2/3
Belvedere Lombardije - Manerba del Garda visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Belvedere op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 06/04

  • Sluitingsdatum: 07/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 19

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Belvedere ligt in Manerba del Garda in de regio Lombardije aan het Gardameer, het grootste meer van Italië.

Kamperen voeten in het water met zwembad in Lombardije

Tijdens hun vakantie in Lombardije op Camping Belvedere kunnen kinderen en volwassenen genieten van een zwemgedeelte dat tot hun beschikking staat. Ter plaatse is het mogelijk om het grote zwembad te waarderen dat aanwezig is en uitnodigt om af te koelen tijdens de warme Italiaanse dagen. De grootte van dit zwembad stelt zwemliefhebbers in staat om te zwemmen, terwijl anderen gewoon liever ontspannen en genieten van hun vakantie. Om ervoor te zorgen dat peuters ook kunnen genieten van zwemmomenten, biedt Camping Belvedere een ondiep peuterbad, ideaal voor maximale veiligheid. Rond de zwembaden kunnen vakantiegangers de geneugten van nietsdoen ontdekken door te zonnebaden op de ligstoelen die voor hen beschikbaar zijn. Parasols zijn ook aanwezig en laten toe om in vrede in de schaduw te rusten.

Kamperen aan het Gardameer

Camping Belvedere ligt in Manerba del Garda en biedt haar vakantiegangers een toplocatie aan het beroemde Gardameer. Het grootste meer van Italië nodigt u uit om bevoorrechte momenten te leven in een kalm en verfrissend water. Direct vanaf Camping Belvedere kunnen vakantiegangers deelnemen aan een aangenaam strand waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen.

Camping met restaurant aan het Gardameer

Op Camping Belvedere kunnen vakantiegangers comfortabel aan de tafel van het restaurant zitten en genieten van heerlijke gerechten in een bevoorrechte omgeving. Op het terras van het restaurant nodigt een prachtig uitzicht op het Gardameer tot nadenken uit om momenten van puur plezier te delen.

Campings in de buurt

Populairste steden