Een merk easyvoyage

Camping Rio Ferienglück

Rio Ferienglück Lombardije - Manerba del Garda visuel 1/3
Rio Ferienglück Lombardije - Manerba del Garda visuel 2/3
Rio Ferienglück Lombardije - Manerba del Garda visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rio Ferienglück op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 26

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Rio Ferienglück ligt aan een meer in de prachtige Italiaanse regio Lombardije en biedt een aangename omgeving voor vakantiegangers die met familie kunnen verblijven.

Familiecamping in Lombardije met verwarmd zwembad

Vakantiegangers kunnen volop genieten van hun verblijf in Lombardije op Camping Rio Ferienglück, omdat het een groot verwarmd buitenzwembad biedt. Dankzij dit ideale zwembad kan de hele familie op elk moment van de dag baden, zelfs op de koelste uren. Zwemliefhebbers zullen genieten van het royale gebied om mooie lengtes te maken. Gedurende deze tijd zullen sommige vakantiegangers liever gewoon ontspannen. Er is ook een klein kinderbad met het grote zwembad op Camping Rio Ferienglück en een klein zwembad met hydromassage.

Kamperen in Italië voeten in het water

Camping Rio Ferienglück biedt zijn vakantiegangers een keuze aan een locatie aan het meer, waardoor ze hele dagen kunnen genieten van het plezier van zwemmen en nietsdoen. Het kalme en zoete water van het meer is perfect tijdens warme zomerdagen.

Familiecamping met speeltuin in Italië

Er is een speeltuin voor kinderen op Camping Rio Ferienglück. Deze groene speelruimte zorgt ervoor dat de jongste zich nooit zal vervelen en bevriend raakt met een onvergetelijk verblijf.

Huur een stacaravan in Noord-Italië

Op Camping Rio Ferienglück krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort de mogelijkheid om een van de aangeboden bungalows te huren. Deze houten accommodaties bieden een rustieke en gezellige kant, een badkamer en een ingerichte keuken.

De traditionele kampeerders zullen het genoegen hebben om hun tent op een van de groene en schaduwrijke plaatsen te zetten die aanwezig zijn op Camping Rio Ferienglück.

Campings in de buurt

Populairste steden