Camping Miramare

Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 1/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 2/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 3/4
Miramare Venetië - Cavallino Treporti visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Miramare op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 03/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 30

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Miramare ligt in de provincie Venetië, vlak bij het strand en niet ver van de prachtige stad Doges.

Kamperen in Venetië met waterpark

Camping Miramare, gelegen in het hart van de provincie Venetië, nodigt zijn vakantiegangers uit om te komen genieten van een aangename waterruimte in de omheining. Deze grote ruimte gewijd aan de geneugten van ontspanning en plezier bestaat uit twee verwarmde zwembaden die geschikt zijn voor het hele gezin. Volwassenen kunnen zwemmen en genieten van volledig welzijn door gebruik te maken van het grote verwarmde zwembad met hydromassagestralen. Ondertussen zullen de jongste kinderen plezier hebben in hun eigen 60 cm diepe zwembad met twee glijbanen. Het waterpark van Camping Miramare wordt voortdurend bewaakt door strandwachten en stelt iedereen in staat optimaal te profiteren van uitzonderlijk zwemmen en ontspanning. Aan de rand van het water hebben vakantiegangers een solarium met ligstoelen en parasols tot hun beschikking.

Kamperen in de buurt van de zee in de provincie Venetië

Vanaf Camping Miramare hebben vakantiegangers de mogelijkheid om een mooie wandeling of fietstocht te maken naar het grote strand van de vuurtoren van Punta Sabbioni. Shuttle service zal ook beschikbaar zijn. Dit immense strand van fijn goudkleurig zand stort zich in een kristalheldere zee, ideaal om af te koelen en te genieten van een uitzonderlijke omgeving. Op dit strand willen sommigen voetbal of volleybal spelen, terwijl kinderen zandkastelen maken en anderen zich zullen amuseren in het zonnige Veneto. Door de hoge kwaliteit van het strand en de wateren heeft Cavallino-Treporti de beroemde blauwe vlag gekregen.

Kampeervakanties in Venetië

Een verblijf op Camping Miramare is de perfecte gelegenheid om Venetië te ontdekken dankzij de nabijheid van de camping met deze laatste. De terminal van Punta Sabbioni, op slechts een steenworp afstand van Camping Miramare, brengt u naar de boot en bereikt Venetië in een mum van tijd, direct landend in het historische centrum van Piazza San Marco. Zodra je Venetië binnenstapt, zullen bezoekers betoverd worden door de sfeer van deze unieke stad. Venetië is een waar openluchtmuseum vol smalle straatjes, kleine pleinen, kerken, musea en andere must-see monumenten zoals het fantastische Dogenpaleis.

Campings in de buurt

Populairste steden