Een merk easyvoyage

Camping Pian d'Oneda

Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 1/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 2/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 3/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 4/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 5/6
Pian d'Oneda Lombardije - Ponte Caffaro visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pian d'Oneda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 38

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pian d'Oneda ligt aan de vlakke oever van het Idromeer en biedt zijn vakantiegangers een ontspannen verblijf in een rustige natuur.

Camping Pian d'Oneda nodigt vakantiegangers uit die buitensporten en extreme sporten willen beoefenen. Natuurliefhebbers en sensaties kunnen mountainbiken voor snelheid in het wild, canyoning, verschillende watersporten zoals kanoën, surfen, kitesurfen of zeilen. Het is ook mogelijk om te motorcrossen, klimmen of gewoon vissen. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van een buitenzwembad en een peuterbad met het gezin. Er is een ping-pong gebied, evenals een voetbalveld en een speelplaats voor kinderen.

De camping heeft ruime plaatsen op een grasveld. Deze sites zijn uitgerust met elektriciteit en bieden de mogelijkheid om een voertuig te parkeren. Er zijn sanitaire blokken beschikbaar, waaronder een badkamer die toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit. De camping heeft een wifi-verbinding. Het is mogelijk voor diegenen die een comfortabel verblijf met het gezin willen doorbrengen, een van de accommodaties aangeboden door de camping Pian d'Oneda te huren. Ze kunnen ervoor kiezen om een studio te huren met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een badkamer met douche en een uitgeruste keuken of een tweekamerappartement met keuken, een badkamer met douche en een mezzanineslaapkamer en een kleine tuin. Drie-kamer chalets zijn ook te huur met ingerichte keuken, badkamer met douche, slaapkamers en tuin.

De situatie van de camping zal de amateurs van toeristische bezoeken laten vertrekken naar de ontdekking van onvermijdelijke plaatsen zoals Salo en zijn haven, Brescia en zijn fort, Riva del Garda, Trento, Verona, Milaan en Venetië. Zoveel niet te missen plaatsen van Italië verzamelden zich in een kleine perimeter die toegankelijk was voor de vakantiegangers van Pian d'Oneda.

Campings in de buurt

Populairste steden