Een merk easyvoyage

Camping Garda

Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 1/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 2/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 3/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 4/5
Garda Lombardije - Limone sul Garda visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Garda op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 16/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 62

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Garda ligt dicht bij het stadscentrum en biedt een adembenemend uitzicht op het meer, allemaal omgeven door olijfbomen.

De camping heeft een buitenzwembad met vrij uitzicht op het meer en de heuvels. Het zwembad is omgeven door ligstoelen en parasols waarmee diegenen die momenten van pure ontspanning willen doorbrengen, ontspannen en groen kunnen zijn. Een kinderbad begeleidt het zwembad en laat kleinere kinderen veilig spelen in een ondiep zwembad. Op de camping zullen vakantiegangers ook van hun vakantie genieten dankzij een cateringservice waarmee ze niet hoeven na te denken over het bereiden van maaltijden en het proeven van typisch Italiaanse gerechten, gegrild vlees en allerlei soorten pizza. Waterliefhebbers kunnen profiteren van hun verblijf om zeillessen of surflessen te volgen.

Campings zijn beschikbaar voor vakantiegangers, evenals functionele huisjes die te huur zijn voor gezinnen die absoluut comfort wensen. Deze chalets hebben een ingerichte keuken en een badkamer.

Het kleine stadje Limone del Garda is erg aantrekkelijk in de zomer dankzij de glooiende straten, veelkleurige winkels en andere niet te missen plaatsen van de stad, wat het bezoek zeer aangenaam maakt. In de regio zijn er veel culturele plaatsen om te bezoeken, zoals de Hruska botanische tuin, die iets meer dan anderhalve hectare is waar bezoekers meer dan 500 soorten planten en bloemen van over de hele wereld kunnen ontdekken. In de buurt van Desenzano kunnen vakantiegangers het heiligdom van Madonna del Carmine bezoeken. Andere kerken zijn toegankelijk in het gebied, zoals de kerk van de Maagd van de Sneeuw, de parochiekerk van Portese of inkt de kerk van San Giovanni Battista.

Campings in de buurt

Populairste steden