Een merk easyvoyage

Camping Rolli

Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 1/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 2/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 3/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 4/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 5/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 6/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 7/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 8/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 9/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 10/11
Rolli Lombardije - Manerba del Garda visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rolli op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/08


Know-All-About-Camping

Camping Rolli is een klein familiebedrijf op 500 meter van het Gardameer, omgeven door honderd jaar oude bomen en palmbomen. Lombardije opent zich voor u met zijn vele meren, bergen, erfgoed, karakteristieke gebouwen en steden in Noord-Italië.

Groene en schaduwrijke plaatsen met bomen en struiken staan tot uw beschikking om uw tent, caravan of camper te installeren. Elektrische terminals en drinkwaterpunten zijn gemakkelijk bereikbaar.

Stacaravans en appartementen zijn te huur. De eerste hebben ten minste 2 slaapkamers, een keuken, een douche en optionele airconditioning. Allen genieten van een buiten om te eten of een dutje doen buiten. De appartementen hebben een of twee slaapkamers, een kitchenette, sanitaire voorzieningen en een buitenruimte om te genieten van het mooie weer op het terras. Televisie is soms ook in dienst.

Level service het adres biedt een snackbar (met koude dranken, ijsjes en broodjes), een wasserette en 2 toiletgebouwen.

Twee zwembaden (een voor volwassenen en een kinderbad) met een mooi solarium versierd met palmbomen zullen u desoriënteren met zijn exotische sfeer. Een speelplaats voor kinderen grenst aan het watergebied, zodat ouders van een afstand kunnen kijken.

Aan de poorten van de camping ligt de promenade langs het meer, een vlak en goed aangelegd pad dat aangename momenten belooft te voet, met de wandelwagen of met de fiets aan de rand van het water.

Maak een paar kilometer om deze prachtige regio in tegenstelling te ontdekken. Er zijn grote steden zoals Verona, bergachtige gebieden met typische dorpen, eilanden met tuinen en pretparken. Er is voor elk wat wils en alle smaken.

Campings in de buurt

Populairste steden