une marque easyvoyage

Camping San Giorgio Vacanze

San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 1/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 2/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 3/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 4/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 5/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 6/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 7/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 8/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 9/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 10/11
San Giorgio Vacanze Lombardije - Manerba del Garda visuel 11/11

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Giorgio Vacanze op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping San Giorgio Vacanze ligt aan de westelijke oever van het Gardameer, tussen Moniga en Manerba, en biedt een familiale sfeer in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

De camping San Giorgio Vacanze biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een prachtig buitenzwembad met panoramisch uitzicht op het Gardameer en de omgeving. Peuters zullen genieten van hun eigen kinderbad waar ze zich kunnen vermaken in ondiep water. Ligstoelen en parasols worden aangeboden, onder de olijfbomen en nodigen uit tot de meest totale ontspanning, evenals de bar bij het zwembad, waardoor vakantiegangers een verfrissing kunnen krijgen aan de rand van het water. Een speeltuin met glijbanen is beschikbaar voor kinderen die uren kunnen spelen. Sportliefhebbers kunnen volleybal, voetbal en tafeltennis spelen. Een 18-holes minigolf is aanwezig op de camping.

De campings die worden aangeboden door de San Giorgio Vacanze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en bevinden zich op verschillende delen van de camping .. Sommige liggen op een grasveld en kijken uit op het Gardameer, terwijl andere in de buurt zijn van het zwembad met panoramisch uitzicht, en zijn gerangschikt in twee rijen tegenover elkaar. De kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van elektriciteit. Het dorp is verdeeld in drie verschillende gebieden. Het blauwe gebied ligt zeer dicht bij het meer en het zwembad met een prachtig uitzicht. De groene zone is omgeven door eeuwenoude olijfbomen en de gele zone is omgeven door eiken, platanen of zwarte sprinkhanen. De accommodaties zijn twee of drie kamers, verschillende maten en uitgerust met een badkamer, een woonkamer en een keuken.

In de omgeving kunt u de botanische tuin Heller, de Vittoriale degli Italiani, de Domus Romana in Desenzano, de grotten van Catullo of het fort Lonato bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden