Een merk easyvoyage

Camping Da Bruno

Da Bruno Lombardije - Moniga del Garda visuel 1/3
Da Bruno Lombardije - Moniga del Garda visuel 2/3
Da Bruno Lombardije - Moniga del Garda visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Da Bruno op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Da Bruno ligt in Moniga del Garda in Lombardije, aan het Gardameer, het grootste meer van Italië. Deze familiecamping biedt verhuur van stacaravans volledig uitgerust en zeer comfortabel.

Familiecamping in Lombardije met buitenzwembad

Camping Da Bruno ligt op een toplocatie in Lombardije en heeft daarom een zeer zonnig klimaat. Op warme zomerdagen zullen vakantiegangers genieten van een duik in koud water. Hiervoor biedt Camping Da Bruno een prachtig buitenzwembad, ideaal om te zwemmen en te koelen. Begin de dag met tonus en sluit af met ontspannen, de klanten van Camping Da Bruno zullen de kansen om te genieten van het plezier van zwemmen niet missen. De jongste kinderen hebben een ondiep bad gereserveerd voor hen. Ligstoelen aan de rand van het water zullen kostbare bondgenoten zijn voor iedereen die het echte nietsdoen wil ontdekken.

Natuurvakantie in Lombardije

Natuurliefhebbers zullen worden gefascineerd door de locatie van Camping Da Bruno, omdat het een ideaal startpunt is voor veel plaatsen die de schoonheid van de regio maken. Vanuit de haven van Moniga kunt u met een bootdienst de Isola del Garda, de Isola di San Biagio, de Punta di San Vigilio of de Grotto di Catullo bezoeken. Het zal ook mogelijk zijn om zeilboten te huren zonder een vergunning voor aangename wandelingen op het meer.

Culturele vakanties in Lombardije

Liefhebbers van geschiedenis en kunst zullen niet teleurgesteld zijn over hun verblijf op Camping Da Bruno. De regio Valtenesi wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kastelen om te ontdekken. in Manerba del Garda kunnen bezoekers het naturalistische archeologische park Rocca di Manerba bereiken. De locatie van Camping Da Bruno maakt het ook gemakkelijk om verschillende kunststeden te bezoeken, zoals Verona, Mantua en Venetië.

Campings in de buurt

Populairste steden