Een merk easyvoyage

Camping Trevisago

Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 1/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 2/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 3/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 4/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 5/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 6/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 7/8
Trevisago Lombardije - Moniga del Garda visuel 8/8

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Trevisago op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Trevisago ligt in Lombardije, op 1 km (5 minuten met de auto) van het Gardameer. Een dynamische regio van Italië met een schat aan entertainment, een belangrijk erfgoed en landschappen die u zullen blijven herinneren dankzij de aanwezigheid van meren en bergen.

Tent, caravan of camper zijn welkom op comfortabele plaatsen en gras. Vegetatie is aanwezig om de ruimtes af te bakenen en je schaduw te geven.

De accommodatie biedt verschillende soorten bungalows te huur. Ze hebben allemaal ten minste één slaapkamer, een keuken, sanitair en een privétuin om buiten te leven. Airconditioning en televisie zijn optioneel. U kunt er maximaal 5 verblijven. Voor een verblijf thuis kunt u ook appartementen huren op de verdieping van het hoofdgebouw.

Op het terrein zijn een bar en een restaurant-pizzeria geopend, dus geniet van een goede koffie en pizza zoals alleen de Italianen weten hoe het moet. Tijdens het hoogseizoen worden animaties opgezet: karaoke, dans, kinderclub, toernooien, wedstrijden. Het adres biedt ook shuttles om naar discotheek te gaan.

Een groot zwembad met kinderbad voorspelt veel goeds met familie of vrienden. Op 5 minuten heeft het Gardameer verschillende stranden en alle wateractiviteiten die de naam waard zijn. In de omgeving plant u wandelingen, kastelenbezoeken, ontdekkingen van steden en attractieparken.

Campings in de buurt

Populairste steden