Een merk easyvoyage

Camping San Michele

San Michele Ligurië - levanto visuel 1/3
San Michele Ligurië - levanto visuel 2/3
San Michele Ligurië - levanto visuel 3/3

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping San Michele op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping San Michele ligt in Levanto in de prachtige regio Ligurië in Italië. Voor een aangenaam kampeerverblijf in Levanto is Camping San Michele de ideale plek.

Kamperen in de Cinque Terre in de buurt van de zee

Door te verblijven op Camping San Michele kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie op het platteland. De liefhebbers van rust en natuur zullen in de ban raken van hun vakantie op Camping San Michele, de laatste vormt een absoluut ideaal startpunt voor wandelingen op de paden van de Cinque Terre. Via pad nr. 12, op 300 m van Camping San Michele, kunt u Monterosso en de andere dorpen van de Cinque Terre bereiken. Degenen die de zee willen bereiken, kunnen via een klein pad door bossen en wijngaarden eindigen op het strand van Levanto. Dit strand van zand en rotsen zal liefhebbers van nietsdoen verrassen die veel plezier zullen hebben om te genieten van hun kampeervakantie in CInque Terre. In Levanto is het zeer aangenaam wandelen en genieten van de vele cafés, restaurants en wijnbars.

In de omgeving van Camping San Michele kunnen vakantiegangers ook het dorp Bonassola bereiken, waar u kunt genieten van het kleine, zeer schone en zeer aangename strand. Slechts 6 km van de camping ligt het Heiligdom van Soviore, een prachtige 14e-eeuwse kerk gewijd aan de Maagd.

Natuurkamperen in de Cinque Terre

Tijdens hun verblijf op Camping San Michele zullen vakantiegangers de rust en sereniteit waarderen in een zeer aangename natuurlijke omgeving. Op het terrein is het mogelijk om te ontspannen aan de bartafel, die een groot overdekt terras heeft voor momenten van gezelligheid om te delen met familie of vrienden.

Camping San Michele biedt aangename plaatsen in de natuur en is uitgerust voor tenten, aanhangwagens en caravans. Pingpongtafels zijn beschikbaar en zullen u toelaten om een goede tijd te hebben.

Campings in de buurt

Populairste steden