Een merk easyvoyage

Camping Degli Ulivi

Camping Degli Ulivi Ligurië - Deiva Marina visuel 1/3
Camping Degli Ulivi Ligurië - Deiva Marina visuel 2/3
Camping Degli Ulivi Ligurië - Deiva Marina visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Degli Ulivi op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7


Know-All-About-Camping

Camping Degli Ulivi ligt op een steenworp afstand van de zee aan de Ligurische kust in Deiva Marina, Italië. Deze camping zal genieten van zijn weelderige vegetatie, zijn favoriete locatie en zijn kwaliteitsdiensten.

Kamperen voeten in het water in Ligurië

Degenen die hun vakantie in het water in de prachtige regio Ligurië in Italië willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Degli Ulivi. Deze bloemrijke camping ligt inderdaad een paar meter van de zee, op een typisch Ligurisch terras. Wat een plezier voor vakantiegangers om te wandelen tussen olijfbomen en verschillende bloemen om het zandstrand van Deiva Marina te bereiken en speciale momenten door te brengen. Dit grote zandstrand zal het hele gezin verrukken. Terwijl kinderen op het strand spelen, kunnen ouders zonnebaden in de zon of in de schaduw van een paraplu voor uitzonderlijke momenten van ontspanning. Dankzij de nabijheid van de zee kunt u op elk moment van de dag genieten van helder en verfrissend water.

Op de camping zullen vakantiegangers niet alleen genieten van groene en bloemrijke pastelkleuren, maar ook van verschillende diensten die worden aangeboden. Voor het plezier van kinderen is er een speeltuin met glijbaan, schommels en andere leuke uitrusting. Er is ook een pingpongruimte en een voetbalveld.

Huur een bungalow aan de kust in Ligurië

Voor een droomvakantie in Italië gaat er niets boven het kiezen van een van de bungalows aan het strand in Ligurië aangeboden door Camping Degli Ulivi. De laatste biedt houten bungalows voor maximaal 4 personen. Deze bungalows aan het strand beschikken over een eigen badkamer, een uitgeruste keuken, een tv en een tuin met meubels.

Kampeervakanties in Deiva Marina

Camping Degli Ulivi ligt aan de kust in Deiva Marina, vakantiegangers kunnen genieten van deze prachtige stad aan de Ligurische Rivièra, tussen de Golf van Tigullio en CInque Terre. De vakantiegangers zullen worden veroverd door zijn kreken, zijn discrete stranden en zijn zeebodem die het mogelijk zal zijn om te verkennen.

Campings in de buurt

Populairste steden