Een merk easyvoyage

Camping La Sfinge

Camping La Sfinge Ligurië - Deiva Marina visuel 1/3
Camping La Sfinge Ligurië - Deiva Marina visuel 2/3
Camping La Sfinge Ligurië - Deiva Marina visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Sfinge op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 02/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 38

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Sfinge is gelegen in Deiva Marina in de Cinque Terre in Italië. De betoverende omgeving en de nabijheid van de zee zullen vakantiegangers verrukken.

Kamperen in de buurt van de zee in de Cinque Terre

Door te verblijven op Camping La Sfinge kunnen vakantiegangers een kampeervakantie doorbrengen in de Cinque Terre nabij de zee.De stad Deiva Marina heeft een prachtig strand bestaande uit fijn grind en zand dat maar liefst 800 m biedt puur plezier. Dit lange strand wordt aan beide uiteinden begrensd door kliffen. Sinds enkele jaren heeft dit gebied van de kust van Cinque Terre de "Bandiera Blu" verkregen, een van de meest prestigieuze Europese onderscheidingen die de kwaliteit en zuiverheid van het water certificeren. Op deze manier kunnen vakantiegangers afkoelen en een geweldige tijd beleven in een water van uitzonderlijke kwaliteit. Voor luie vrije tijd gaat er niets boven het huren van klapstoelen, parasols en zonnebaden bij de badinrichtingen.

Kampeervakanties in de Cinque Terre

Een verblijf op Camping La Sfinge betekent een droomvakantie doorbrengen in de Cinque Terre. Dit deel van Ligurië in Italië is een van de groenste en mooiste plekken om te ontdekken. De Cinque Terre zijn opgehangen tussen land en zee, klampt zich vast aan kliffen en wordt perfect omringd door groene heuvels. Deze regio is ook rijk aan een uitzonderlijk historisch erfgoed. Dit verblijf in de Cinque Terre is de perfecte gelegenheid om typische wijnen en producten te ontdekken, wijngaarden en vissersdorpjes te bezoeken, valleien en hun paden te verkennen. Duiken op zee of klimmen, iedereen zal geluk vinden in de Cinque Terre.

Huur een stacaravan in de Cinque Terre

Op Camping La Sfinge is het mogelijk om het comfort van het huis in een uitzonderlijke omgeving te vinden dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze accommodaties beschikken over comfortabele kamers, een uitgeruste keuken en een eigen badkamer. Op een terras kunt u buiten eten.

Campings in de buurt

Populairste steden