Een merk easyvoyage

Camping Valdeiva

Camping Valdeiva Ligurië - Deiva Marina visuel 1/3
Camping Valdeiva Ligurië - Deiva Marina visuel 2/3
Camping Valdeiva Ligurië - Deiva Marina visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Valdeiva op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Valdeiva is een familiecamping in Ligurië, gelegen in het achterland van Deiva Marina, op slechts 3 km van de zee.

Kamperen in de Cinque Terre met zwembad

Een vakantie doorbrengen op Camping Valdeiva betekent niet alleen kiezen voor een uitzonderlijke omgeving, maar ook voor kwaliteitsdiensten. Inderdaad, op de camping krijgen vakantiegangers de kans om naar believen te genieten van het plezier van zwemmen. Door de aanwezigheid op het terrein van een prachtig buitenzwembad kan het hele gezin zeer bevoorrechte momenten doorbrengen. Dit grote buitenzwembad van Camping Valdeiva zal zowel liefhebbers van ontspanning die zichzelf willen verfrissen als degenen die willen zwemmen verrukken. Niets beter dan afwisselen tussen aangenaam zwemmen en zonnebaden om volop te genieten van uw kampeervakantie in de Cinque Terre. Ligbedden staan inderdaad aan de rand van het zwembad en laten u ontspannen onder de milde zon van Ligurië.

Vakantie in Deiva Marina in de Cinque Terre

Tijdens hun vakantie op Camping Valdeiva kunnen liefhebbers van toerisme de gelegenheid aangrijpen om Deiva Marina te ontdekken. Deze aangename badplaats is erg populair vanwege de aangename sfeer en de bevoorrechte omgeving. Deiva Marina zal ook een ideaal startpunt zijn voor het verkennen van nabijgelegen sites. De activiteiten zullen talrijk en gevarieerd zijn. De omgeving zal inderdaad bijzonder bevorderlijk zijn voor het beoefenen van vissen, zeilen, windsurfen, wandelen en andere buitenactiviteiten dat het aangenaam zal zijn om te oefenen op zo'n uitzonderlijke plek.

Huur een bungalow in CInque Terre

Om te genieten van absoluut comfort in een droomomgeving, gaat er niets boven het huren van een van de bungalows die worden aangeboden door Camping Valdeiva. Deze bungalows zijn kleine houten huizen die volledig zijn ingericht en beschikken over een uitgeruste keuken, een badkamer met een televisie met satelliet en een wifi-verbinding. Camping Valdeiva biedt ook een comfortabel verblijf dankzij de stacaravans die te huur zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden