Een merk easyvoyage

Camping Pian di Picche

Camping Pian di Picche Ligurië - levanto visuel 1/3
Camping Pian di Picche Ligurië - levanto visuel 2/3
Camping Pian di Picche Ligurië - levanto visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pian di Picche op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pian di Picche ligt in Levanto in de prachtige regio Ligurië in Italië. Deze natuurcamping in de Cinque Terre zal vakantiegangers verrukken op zoek naar rust en rust.

Kamperen in Levanto vlakbij de zee

Tijdens hun verblijf op Camping Pian di Picche zullen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie dicht bij de zee.De stad Levanto, ideaal gelegen aan de Ligurische kust, zal een droomplek zijn voor alle liefhebbers van de zee. Tijdens hun kampeervakantie in Levanto kunnen vakantiegangers zelfs genieten van verschillende wateractiviteiten. De bevoorrechte omgeving en de hoogwaardige winden die in het gebied waaien, zijn absoluut perfect voor surfen, windsurfen en bodyboarden. Liefhebbers van nietsdoen zullen zich op het zand kunnen koesteren en momenten van puur plezier kunnen doorbrengen. In Levanto zullen vakantiegangers heerlijk wandelen en genieten van de bars en restaurants.

Kampeervakanties in CInque Terre

Door te verblijven op Camping Pian di Picche kunnen vakantiegangers genieten van een droomlocatie in de Cinque Terre. De wandelaars zullen worden overwonnen door de vele paden die het doorkruisen. In het verleden waren deze paden het enige communicatiemiddel tussen de vijf dorpen en laten vandaag toe dit uitzonderlijke gebied te ontdekken. Drie gemarkeerde paden zijn toegankelijk en laten je genieten van uitzonderlijke landschappen. Het heiligdomspoor verbindt de verschillende plaatsen van aanbidding van de dorpen.

Kamperen in Levanto

Camping Pian di Picche biedt vakantiegangers een verblijf in de ongerepte en ontspannen natuur. De ruime plaatsen zijn bedekt met gras en worden overschaduwd door prachtige acaciabomen. Sanitaire hoge normen zijn beschikbaar en warm water is gratis. Camping Pian di Picche biedt een gratis wifi-netwerk om de vakantiegangers maximaal comfort te bieden.

Campings in de buurt

Populairste steden