Een merk easyvoyage

Camping Spiaggia Lago di Molveno

Spiaggia Lago di Molveno Trento-al-adige - Molveno visuel 1/2
Spiaggia Lago di Molveno Trento-al-adige - Molveno visuel 2/2

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Spiaggia Lago di Molveno op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Spiaggia Lago di Molveno ligt tussen de bergen en het meer van Molveno en is de perfecte vakantiebestemming voor diegenen die hun vakantie in het water in Noord-Italië midden in de natuur willen doorbrengen. Op het terrein kunnen comfortabele bungalows worden gehuurd voor een nog aangenamer verblijf met familie of vrienden.

Kamperen voeten in het water aan het meer van Molveno

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Camping Spiaggia Lago di Molveno direct aan het strand van het meer van Molveno. Deze bevoorrechte locatie is absoluut perfect voor degenen die hun vakantie in het water in de bergen willen doorbrengen. Het meer van Molveno, gelegen op een hoogte van meer dan 800 meter, is het grootste bergmeer van natuurlijke oorsprong in Italië. Direct vanaf Camping Spiaggia Lago di Molveno kunnen vakantiegangers deelnemen aan een aangenaam strand met uitzicht op dit prachtige stuk natuurlijk water. Het verfrissende blauwe water van dit meer belooft absoluut uitzonderlijk zwemmen, maar maakt ook watersporten mogelijk zoals kanoën, kajakken en zeilen. Vissende liefhebbers zullen niet nalaten te proberen forel, karper, baars, zeelt en andere vissen te vangen die dit meer bewonen.

Op het meer zullen vakantiegangers geen activiteiten missen om hun dagen te vullen. Het is mogelijk om beachvolleybal, mountainbiketochten of minigolf te doen. Niet ver van hier kunnen de meest avontuurlijke vakantiegangers gaan paragliden en absoluut spectaculaire landschappen bewonderen.

Camping met restaurant aan het meer van Molveno

Op Camping Spiaggia Lago di Molveno kunnen vakantiegangers heerlijke gerechten uit de traditionele keuken van Trentino proeven. Door te verblijven op Camping Spiaggia Lago di Molveno zullen vakantiegangers een echte gastronomische reis beleven. Het restaurant is gevestigd in een rustiek bergchalet en biedt typische regionale producten in een uitzonderlijke omgeving met uitzicht op het meer van Molveno.

Campings in de buurt

Populairste steden