Een merk easyvoyage

Camping Daino

Daino Trento-al-adige - Pietramurata visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Daino op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 05/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Locations-number-locatif 30


Know-All-About-Camping

Gelegen in Pietramurata - in de stad Dro - in de provincie Trento, verwelkomt camping Daino u op een bebost terrein aan de voet van de rotsachtige bergen voor een verblijf onder het teken van nietsdoen en natuur.


Op het terrein van deze familiecamping in de buurt van de rivier de Sarca, kunt u verblijven in stacaravans of chalets met airconditioning, van verschillende capaciteit, uitgerust om plaats te bieden aan 2 tot 6 personen, allemaal uitgerust met een televisie en een terras met tuinmeubelen. U kunt uw tenten, caravans en campers ook op semi-schaduwrijke plaatsen installeren, met toegang tot een elektrische aansluiting via een toeslag.


Buitenzwembad omgeven door parasols en ligstoelen, speeltuin voor de jongste gasten, tafeltennis, massagediensten en fietsverhuur en een speelkamer zijn de verschillende faciliteiten beschikbaar voor jong en oud om geniet van aangename momenten ter plaatse. Er is ook een bar en een gemeenschappelijke barbecue met picknicktafels op de camping zelf, evenals verschillende winkels en restaurants in de directe omgeving.

Goed om te weten: gratis WiFi en voordelige tarieven bij lokale toerismepartners!


Neem vanaf deze rustige en ontspannende camping de vele paden en circuits om te wandelen of fietsen in het hart van de natuur, win het meer Cavedine (2 km) om te genieten van de geneugten van windsurfen of vissen en waarom niet een bezoek brengen aan de stad Trento en zijn majestueuze kathedraal (15 km)!

Campings in de buurt

Populairste steden