Een merk easyvoyage

Camping Val Rendena

Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 1/3
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 2/3
Val Rendena Trento-al-adige - Deuren van Rendena visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Val Rendena op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 19

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Val Rendena is een familiecamping in een bergachtig gebied in de Italiaanse regio Trentino-Alto Adige. Vakantiegangers kunnen comfortabele stacaravans huren en in de winter zullen wintersporters genieten van de nabijheid van een langlaufbaan.

Kamperen in de bergen in Italië met ecologisch verwarmd zwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Val Rendena kunnen vakantiegangers genieten van de prachtige bergachtige omgeving van de provincie Trento in Italië terwijl ze genieten van de geneugten van het buitenzwemmen. Op de camping is inderdaad een prachtig zwembad aanwezig, bestaande uit twee bassins die respectievelijk zijn aangepast aan de volwassenen en de kleinste kinderen. Voor nog meer plezier wordt het zwembad van Camping Val Rendena verwarmd tot de ideale temperatuur door een systeem van zonnepanelen die respect hebben voor de omgeving. Terwijl ze baden in dit aangename zwembad, kunnen de vakantiegangers een onneembaar uitzicht op de bergen in de wijken bewonderen. Met de aanwezige ligstoelen kunt u genieten van bevoorrechte momenten van nietsdoen.

Kamperen in Trento in Italië met bar, markt en restaurant

Vakantiegangers zullen niet bang zijn om honger te hebben tijdens hun verblijf op Camping Val Rendena. De laatste heeft inderdaad een restaurant-pizzeria. Comfortabel zittend, kunnen gasten op de camping genieten van een attente service en genieten van heerlijke gerechten bereid met hoogwaardige grondstoffen. Heerlijke pizza's worden ook geserveerd voor het plezier van fijnproevers. Een tuin met speeltuin bevindt zich buiten het restaurant, zodat kinderen plezier kunnen maken. Een mini-markt en een supermarkt bevinden zich ook op Camping Val Rendena zodat vakantiegangers in alle rust hun boodschappen kunnen doen.

Sportvakanties in Trentino-Zuid-Tirol

Een verblijf op Camping Val Rendena is ideaal voor sportliefhebbers die zullen genieten van de faciliteiten die ze tot hun beschikking hebben. Camping Val Rendena heeft een polyvalente ruimte en een pingpong en ligt in de buurt van een voetbalveld, een klimmuur en een golfbaan. Vissen liefhebbers kunnen genieten van het prive-meer.

Campings in de buurt

Populairste steden