Een merk easyvoyage

Camping Zoo

Zoo Trento-al-adige - Arch visuel 1/2
Zoo Trento-al-adige - Arch visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Zoo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/02

  • Sluitingsdatum: 15/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 20

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Zoo is een 3-sterren familiecamping midden in de natuur en nabij het Gardameer in de prachtige regio Trentino-Alto Adige in Noord-Italië.

Familiecamping in het noorden van Italië met waterpark

Camping Zoo, gelegen in het noordoosten van Italië in de regio Trentino-Alto Adige, nodigt zijn gasten uit om hele dagen te genieten van een ruimte die is gewijd aan zwemmen en spelen. lucht is inderdaad beschikbaar en laat jong en oud een uitzonderlijk verblijf doorbrengen. Voor de jongste kinderen die nog niet kunnen zwemmen, is een verwarmd peuterbad aanwezig dat hen een optimale beveiliging voor maximaal plezier garandeert. Direct naast het zwembad nodigt een grote veelkleurige speeltuin met glijbanen en andere leuke apparatuur kinderen uit om zich te amuseren tussen het zwemmen door. Ouders die op zoek zijn naar ontspanning zullen het plezier hebben om te luieren op de ligstoelen rond het zwembad van Camping Zoo.

Sportvakanties in de bergen in Noord-Italië

Camping Zoo, gelegen in een uitzonderlijke bergachtige omgeving in de regio Alto Garda, zal een uitzonderlijk startpunt zijn voor verschillende sportieve activiteiten. Op slechts 6 km afstand ligt het beroemde Gardameer, waarvan het kalme en koele water perfect is om te duiken, zeilen, windsurfen en kitesurfen. Liefhebbers van prachtige landschappen, in de buurt van Camping Zoo, gaan zeker wandelen, mountainbiken, nordic walking, via ferrata, klimmen, canyoning of paragliding.

Glampingvakanties in Trentino-Zuid-Tirol

Wilt u een glamping-vakantie doorbrengen in Noord-Italië? Welkom bij Camping Zoo! Deze laatste biedt inderdaad huurt Safari-tenten aan, volledig uitgerust en perfect voor een gezinsvakantie. Cocotenten zijn ook beschikbaar, evenals stacaravans.

Campings in de buurt

Populairste steden