Een merk easyvoyage

Camping Oaza Mira

Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 1/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 2/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 3/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 4/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 5/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 6/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 7/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 8/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 9/10
Oaza Mira Dalmatië - Drage visuel 10/10

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Oaza Mira op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 150


Know-All-About-Camping

Beste idyllische kampeerders aan zee: bent u op zoek naar een luxe camping aan het strand in Kroatië? Breng uw volgende vakantie door aan de rand van het water Camping Oaza Mira 5 * Drage in Dalmatië. Deze luxe camping biedt u directe toegang tot een strand met turquoise wateren en fijn zand. U bevindt zich op 10 km van Biograd in een echte "oase van rust", vernoemd naar deze 5-sterrencamping.

Een 5-sterrencamping met zwembad met directe toegang tot het strand in Dalmatië, Kroatië

Op uw 5-sterren camping Oaza Mira kunt u genieten van een groot rechthoekig zwembad op het terras met uitzicht op zee.De camping heeft ook directe toegang tot het strand en u kunt boten nemen om de eilanden en eilandjes te bereiken die naar je toe zwaaien aan de horizon.

Om u te ontvangen, biedt camping Oaza Mira 5 * verschillende soorten stacaravans, allemaal van hoge kwaliteit en comfort. De stacaravans zijn comfortabel van 3 tot 6 zitplaatsen en hebben allemaal een overdekt terras met tuinmeubelen. De meeste stacaravans hebben uitzicht op zee.
De luxe camping Oaza Mira biedt u ook staanplaatsen voor het installeren van uw tenten, caravans of uw camper. De percelen zijn uitgerust met leegzones en elektriciteitsterminals.

Op Camping 5 * Oaza Mira heeft u vele diensten en faciliteiten 5 sterren: een speeltuin voor uw kinderen, een mini-golf, een beachvolleybal en voetbal, internetverbinding via wifi ... U kunt scooters huren van de zeeën. Er zijn winkels en een café-bar en een restaurant.

Campings in de buurt

Populairste steden