Een merk easyvoyage

Camping Plantaza

Camping Plantaza Dalmatië - Starigrad visuel 1/2
Camping Plantaza Dalmatië - Starigrad visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Plantaza op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 18

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Plantaza ligt in Kroatië, aan zee in de prachtige regio Dalmatië.

Kamperen aan de Kroatische kust

Vakantiegangers op zoek naar waterplezier zijn welkom op Camping Plantaza. Inderdaad, de laatste aan de kust, kunnen vakantiegangers genieten van een droomlocatie aan zee. Direct vanaf de camping is het mogelijk om een prachtig kiezelstrand te bereiken waarop de nietsdoeners beloven om succesvol te zijn. Tussen twee zonnebaden kunnen vakantiegangers een duik nemen in de kristalheldere zee en genieten van een uitzonderlijke omgeving. Zowel ouders als kinderen zullen blij zijn met hun verblijf aan zee in Kroatië op Camping Plantaza.

Natuurvakanties in Kroatië

Tijdens hun verblijf op Camping Plantaza kunnen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. De camping ligt inderdaad in het nationale park Paklenica, dat tussen de Adriatische Zee en de berg Velebit ligt. Op deze droomlocatie kunnen vakantiegangers gevarieerde en prachtige landschappen bewonderen. Onder de must-see bezienswaardigheden in de regio, kunnen gasten de Velika en Mala Paklenica-canyons bewonderen, met verticale kliffen van meer dan 400 meter hoog die van Paklenica een wereldberoemde bergbeklimmer hebben gemaakt. In de regio Paklenica zullen natuurliefhebbers het op één na grootste zwarte dennenreservaat, oude beukenbossen, mysterieuze grotten en een groot aantal diersoorten zeker waarderen.

Kamperen in Kroatië met restaurant aan zee

Op Camping Plantaza kunnen vakantiegangers feesten in een betoverende omgeving dankzij de aanwezigheid van een restaurant waarvan het terras u uitnodigt om te genieten van heerlijke gerechten op een terras met uitzicht op de zee. ontdek nationale en internationale specialiteiten met speciale nadruk op de Dalmatische keuken.

Campings in de buurt

Populairste steden