Een merk easyvoyage

Camping Peros

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Peros op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 30/11

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 20

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Peros nodigt u uit voor een aangenaam verblijf in Zaton in de regio Dalmatië in Kroatië. Rond de camping kunnen vakantiegangers fietsen, kanoën, kajakken, surfen, paintball of speleologie.

Kamperen in Kroatië met verwarmde zwembaden

Tijdens hun verblijf op Camping Peros zullen vakantiegangers genieten van een ruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen en ontspanning. Inderdaad, op het terrein van de camping zijn twee prachtige buitenzwembaden. Eén zwembad is afgerond, het andere rechthoekig en beide zorgen ervoor dat het hele gezin een geweldige tijd heeft. Op elk moment van de dag kunnen kinderen en volwassenen genieten van de perfecte temperatuur in een van de twee beschikbare zwembaden. Rond de zwembaden zullen liefhebbers van nietsdoen blij zijn om de aanwezigheid van ligstoelen te ontdekken waarmee u kunt genieten van de zoetheid van de Kroatische zon. De bar bij het zwembad verwelkomt vakantiegangers om te genieten van koele drankjes in de schaduw van de parasols.

Verhuur van stacaravans in Kroatië

Tijdens hun vakantie op Camping Peros kan het hele gezin het comfort van thuis vinden dankzij de aanwezigheid van stacaravans die te huur zijn. Met deze accommodaties kunt u genieten van het plezier van kamperen terwijl u zich thuis voelt. Verschillende modellen zijn beschikbaar en hebben comfortabele kamers, een of twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken en een overdekt terras met uitzicht op het zwembad en directe toegang tot het zwembad.

.

Wellness verblijf in Kroatië

Vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning zijn welkom op Camping Peros. Deze laatste biedt inderdaad een massageservice die voor jezelf zorgt en dus een ontspannen verblijf doorbrengt.

Campings in de buurt

Populairste steden