Een merk easyvoyage

Camping Sibuljina

Camping Sibuljina Dalmatië - Tribanj visuel 1/2
Camping Sibuljina Dalmatië - Tribanj visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sibuljina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Sibuljina ligt aan de Kroatische kust, in een aangenaam dennenbos. De ligging aan de kust en de ontspannen sfeer garanderen vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in Kroatië.

Natuurkamperen aan zee in Kroatië

Camping Sibuljina ligt in het kleine kustplaatsje Tribanj en biedt zijn gasten de mogelijkheid om te genieten van een bevoorrechte locatie aan zee, vakantiegangers kunnen vanaf de camping direct een charmant kiezelstrand bereiken. Dit strand is de ideale plek om goede dagen met het gezin door te brengen en te genieten van de geneugten van nietsdoen en de zee. met toon. Dan komt de ontspanning voor diegenen die nietsdoen willen oefenen terwijl ze zich koesteren op het strand om te genieten van de zoetheid van de Kroatische zon en prachtige landschappen te bewonderen. Terwijl de ouders aan zee ontspannen, kunnen kinderen zich vermaken en genieten van hun vakantie in Kroatië.

Huur een stacaravan aan de waterkant in Kroatië

Verblijf op Camping Sibuljina, vakantiegangers kunnen alle gemakken van thuis vinden in een uitzonderlijke omgeving dankzij de stacaravans die te huur zijn. Met deze comfortabele accommodaties kunt u een aangenaam verblijf met uw partner, familie of vrienden doorbrengen terwijl u kampeert. De stacaravans liggen in het dennenbos en dicht bij het strand. Ze hebben twee slaapkamers, een woonkamer met eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer. Deze gemakken in een stacaravan zorgen voor een comfortabel verblijf.

Ontdek Kroatië

Vakantiegangers die Kroatië willen ontdekken, zullen de niet te missen sites om te bezoeken rond Camping Sibuljina niet missen. Het is zelfs mogelijk om Paklemica Canyon, de watervallen van de rivier de Krka, het pittoreske dorpje Ljubotic, de Plitvicemeren en vele andere uitzonderlijke plaatsen die deel uitmaken van de rijkdom van Kroatië te verkennen.

Campings in de buurt

Populairste steden