Een merk easyvoyage

Camping Dalmacija

Camping Dalmacija Dalmatië - Attractie visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Dalmacija op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 22

  • Surface-camping : 4 ha


Know-All-About-Camping

Camping Dalmacija ligt aan de Dalmatische kust in Kroatië en nodigt u uit voor een droomvakantie in een betoverende omgeving aan zee, op slechts 800 meter van het stadscentrum. Tussen de schaduw van de dennen, de frisheid van de zee en de zachtheid van het zand, zullen vakantiegangers in staat zijn om volledig te profiteren van hun vakantie in Kroatië op een van de voorgestelde campings of in een van de verhuur stacaravans.

Het kamperen voeten in het water in Kroatië

Door te verblijven op Camping Dalmacija kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee, deze familiecamping ligt inderdaad in een prachtige baai aan de noordkust van Dalmatië. Ter plaatse zullen de vakantiegangers verbaasd zijn over de rijkdom van de eilanden, evenals de schoonheid van de kreken en de heuvels die zowel de natuurliefhebbers zullen bekoren als degenen die willen profiteren van de geneugten van de zee. Het mediterrane klimaat en de snelheid van uitzonderlijke zon maakt Camping Dalmacija een bevoorrechte vakantiebestemming. Dankzij het prachtige zandstrand dat direct toegankelijk is vanaf Camping Dalmacija, kan het hele gezin uitzonderlijke momenten doorbrengen. Terwijl kinderen plezier hebben bij het bouwen van zandkastelen, kunnen volwassenen volleybal spelen, zwemmen in geweldig water of ontspannen op het zand. De baai is ondiep en zanderig en het hele gezin zal dagen kunnen dromen tijdens hun vakantie in Kroatië.

Kamperen met restaurant in Kroatië

Direct op de camping zullen vakantiegangers de aanwezigheid van een pizzeria-restaurant waarderen. Dit verblijf zal ook een gelegenheid zijn om zijn smaakpapillen in vrede te behandelen in een bevoorrechte omgeving. Het restaurant van Camping Dalmacija biedt heerlijke gerechten, overvloedig geserveerd en voor een onverslaanbare prijs. Op het terrein hebben de meest fijnproevers de keuze tussen pizza's, vlees, vis en spaghetti. Na een goede maaltijd gaat er niets boven een heerlijk dessert met ijs, smoothies en milkshakes.

Campings in de buurt

Populairste steden