Een merk easyvoyage

Camping Ninska Laguna

Nin

 - 

Dalmatië

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Ninska Laguna op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Ninska Laguna ligt aan zee, langs een natuurlijk zandstrand van maar liefst 5 km. Dankzij de toplocatie kunnen vakantiegangers de wonderen van de regio Dalmatië in Kroatië ontdekken.

Kamperen aan zee in Kroatië

Door op Camping Ninska Laguna te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan zee. Inderdaad, de regio Nin bestaat uit lange zandstranden, kampeerders zullen tot hun beschikking hebben niet minder dan 10 km vind hun kleine paradijs en breng de hele dag daar door met luieren en geniet van een uitzonderlijke omgeving. Direct voor Camping Ninska Laguna ligt het langste strand, genaamd "Queen's Beach". Op dit strand is het mogelijk om te genieten van de aanwezigheid van verschillende bars, volleybalvelden en douches. Vlak voor de camping zorgt het ondiepe water ervoor dat kinderen veilig plezier hebben. De wandelingen zullen ook zeer aangenaam zijn. Door te verblijven op Camping Ninska Laguna zullen vakantiegangers die op zoek zijn naar waterplezier vervuld worden door de droomsituatie van deze laatste.

Vanaf camping Ninska Laguna kunnen vakantiegangers genieten van de voordelen van peloide modder. Dit laatste is een integraal onderdeel van het strand, op slechts 200 meter van de camping. Deze uitzonderlijke vaas is samengesteld uit verschillende mineralen en wordt al eeuwen gebruikt om allerlei reuma en huidproblemen te genezen of te verlichten. Duizenden mensen bezoeken elk jaar om te genieten van de voordelen van deze vaas.

Actieve vakanties in Kroatië

Tijdens hun verblijf op Camping Ninska Laguna kunnen vakantiegangers genieten van een ideaal startpunt voor vele niet te missen sites en nog ongelooflijker dan de andere. Het zal mogelijk zijn om de watervallen van de rivier de Krka te bewonderen, die een ongelooflijk natuurlijk spektakel bieden. Om de wonderen van de natuur te bewonderen, is het ook mogelijk om het Plitvice Nationaal Park te bereiken, het grootste nationale park in Kroatië en is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed.

Campings in de buurt

Populairste steden