Een merk easyvoyage

Camping Porat

Camping Porat Dalmatië - met snoer visuel 1/2
Camping Porat Dalmatië - met snoer visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Porat op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 24/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 19

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Porat ligt in Povljana, ten zuiden van het eiland Pag in de regio Dalmatië in Kroatië. Deze natuurcamping nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een uitzonderlijke omgeving midden in een dennenbos en aan de rand van een kristalheldere zee.

Huur een stacaravan in de natuur aan zee in Kroatië

Op Camping Porat kunnen vakantiegangers het absolute comfort van de aangeboden huuraccommodaties kiezen. Inderdaad, het zal mogelijk zijn om te kiezen voor het huren van een van de stacaravans die te huur worden aangeboden door de Porat Camping om een verblijf in de Kroatische natuur door te brengen terwijl u geniet van een comfort vergelijkbaar met dat van het huis. Deze stacaravans zijn van hoge kwaliteit en genieten een bevoorrechte locatie in de schaduw van bomen en aan zee. Deze droom situatie gecombineerd met totaal comfort garandeert vakantiegangers een uitzonderlijk verblijf als koppel, met familie of vrienden. Op de camping zijn maar liefst 19 stacaravans te huur en elk heeft twee aparte slaapkamers, een badkamer met apart toilet, een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een overdekt terras waarop je heel goede momenten kunt doorbrengen. Voel u thuis in een uitzonderlijke omgeving aan zee in Kroatië, dit is het geheim voor een geslaagde vakantie!

Natuurkamperen in Kroatië

Campingliefhebbers die van het groen en de nabijheid van de zee willen genieten, zullen blij zijn om op Camping Porat te verblijven. Deze camping biedt inderdaad kwaliteitsplaatsen die in de schaduw van een prachtig dennenbos liggen, rustig en ontspannend. Vanaf hun camping kunnen vakantiegangers onmiddellijk naar het strand gaan, wat hen een uitzonderlijk verblijf garandeert. De aangeboden campings bieden een zeer royale oppervlakte van 110 m2 voor vakantiegangers om het meeste uit hun verblijf te halen.

Campings in de buurt

Populairste steden