Een merk easyvoyage
Aubenas

De Ardèche verkennen vanuit Aubenas

Gepubliceerd op: 3 nov. 2023

Bijgewerkt: 6 nov. 2023

In het centrum van de Ardèche ligt de gemeente Vals les Bains, direct naast Aubenas, het zenuwcentrum van de Ardèche, op het kruispunt van de hoogvlakte van de Ardèche in het noorden en de zuidelijke Ardèche in het zuiden.

Bezienswaardigheden rond Aubenas

Is mag: Fri Nov 03 2023 12:24:17 GMT+0100 (Central European Standard Time)

De Ardèche verkennen vanuit Aubenas  -  visuel 1/1

Aubenas is een historische stad met een eersteklas oud architecturaal centrum en het commerciële kruispunt van de Ardèche, gelegen à naast de thermale stad Vals les Bains ; baden, kuurpark, wellness, ontspanning, theater, bioscoop, casino; de stad is ontworpen voor het welzijn van de kuurgasten en is een uitstekende manier om de Ardèche te verkennen: plateau ardéchois, mont Gerbier de Jonc, Lac-d'Issarlès, Gorges de l’Ardèche, Vallon Pont d’Arc, l’Aven d’Orgnac, of naar karaktervolle dorpjes zoals Antraigues-sur-Volane, Voguë, Balazuc, Labeaume.

Waar slapen?

Vanuit Vals les Bains kunt u genieten van alle activiteiten waarvoor de Ardée de l’Ardèche, zoals wandelen, mountainbiken of backpacken, kanoën en canyoning.

Liefhebbers van culturele uitstapjes kunnen genieten van de comusée du moulinage, het maison des savoir-faire ardéchois, en niet te vergeten de terroir en de gastronomie van’Ardèche.

Een halve dag canyoning in de Ardèche

Canyoning Haute Besorgues
Ardèche
SUPER DEAL
Une demi-journée de Canyoning en Ardèche en famille ou entre amis proche des Gorges de l'Ardèche et d'Aubenas ! Un parcours ludique et aquatique qui va vous permettre de découvrir le canyoning: marche, sauts dans des vasques profondes et cristallines (de 0 à 8 mètres, aucun n'étant obligatoire) avec nages et toboggans, dont un de 8 mètres. Le tout dans un cadre sauvage unique…

à partir de

52

Réservez

Derniers articles

 
Happy

Wat kun je doen in Joyeuse in de Ardèche op vakantie?

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Ardèche

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur