Een merk easyvoyage
Vogüé

Wat te doen in Vogüé op vakantie

Gepubliceerd op: 7 nov. 2023

Ontdek de stad Vogüé op video: De belangrijkste troeven, een video-overzicht van Vogue om je te helpen beslissen of dit je volgende vakantiebestemming wordt. Daarnaast bieden we video's van de mooiste campings in Vogüé in de Ardèche en toeristische activiteiten in de omgeving van Vogüé.

Ontdek de stad Vogüé op video

Is mag: Tue Nov 07 2023 16:08:47 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Wat te doen in Vogüé op vakantie  -  visuel 1/1

Waar slapen?

Les Arches Rhône-Alpes - Saint-Jean-le-Centenier visuel 1/1
Camping Les Arches
SUPER DEAL
Les Arches Rhône-Alpes - Saint-Jean-le-Centenier visuel 1/1

Gelegen aan de oevers van de rivier in de zuidelijke Ardèche, biedt de 4-sterren camping Les Arches een hoogwaardige service aan zijn vakantiegangers, allemaal in een natuurlijke en ontspannen omgeving.

Vakantiegangers krijgen de kans om te genieten van een buitenzwembad van 200 m². Een kinderbad begeleidt het zwembad voor het plezier van de kleintjes en vooral hun veiligheid. De laatste is 10x5m en is door een muur van het grote zwembad gescheiden. Het zwembad is omgeven door zonsondergangen met parasols en biedt een vrij en panoramisch uitzicht. Sanitair met kluisjes zijn aanwezig, evenals een bar waarmee zwemmers en zonnebaden een koud drankje kunnen nippen. De camping Les Arches wordt begrensd door de rivier Claduègne, waardoor vakantiegangers in natuurlijk water kunnen zwemmen en aan de rand kunnen ontspannen. In het hoogseizoen maakt een dam het mogelijk om een groot meer van 1200 m² te verkrijgen.

Drie speeltuinen zijn beschikbaar voor kinderen van 2 tot 12 jaar oud. De volwassenen kunnen tafeltennis, voetbal of volleybal spelen. De kleintjes kunnen ook deelnemen aan handmatige activiteiten. In de zomer worden clowns door de camping uitgenodigd.

De 4-sterren camping Les Arches heeft een groot aantal bomen en struiken, evenals unieke locaties. Elk van deze plaatsen is tussen de 70 en 120 m². Vakantiegangers die hun verblijf anders willen doorbrengen, kunnen een van de comfortabele chalets huren die door camping Les Arches worden aangeboden. De laatste hebben kamers met bedden, een badkamer, een keuken en een terras met tuinmeubelen en parasol.

Niet ver van de camping, op 7 km afstand, ligt Alba la Romaine, een Gallo-Romeins dorp dat is geclassificeerd als karaktervol dorp onder de mooiste dorpen van Frankrijk. Op 6 km afstand ligt Mirabel, een typisch dorp met een panoramisch uitzicht op de bergen van de Ardèche en de Cevennes. In de buurt van de camping Les Arches kunnen vakantiegangers de Gorges de l'Ardèche, Grotte Chauvet, Montelimar, Aubenas, Viviers en andere plaatsen en dorpen bezoeken die het karakter van de Ardèche vormen.

Zie de camping

De mooiste campings à Vogüé

Derniers articles

 
Happy

Wat kun je doen in Joyeuse in de Ardèche op vakantie?

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Ardèche

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur