Een merk easyvoyage
Straatsburg

Een weekendje weg op minder dan 2 uur van Straatsburg!

Gepubliceerd op: 15 déc. 2023

Verandering van omgeving nodig? Wat als we je zouden vertellen dat je geen honderden kilometers hoeft te reizen om een verandering van omgeving te ervaren? We weten dat velen van ons in de huidige situatie meer dan ooit de onweerstaanbare behoefte voelen om er even tussenuit te gaan en een andere omgeving te zoeken, al is het maar voor een weekend.

Camping Le Ried in Boofzheim

Gelegen aan de oever van de Rijn in de Elzas biedt Camping 3* Le Ried, een groene en serene camping, een ideale omgeving voor een gezinsvakantie in het hart van de natuur. Hoge bomen, bloeiende struiken en een vredig meer dragen allemaal bij aan de ontspannen sfeer van deze grote camping.
Voor een verfrissende duik ga je naar het zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, een kinderbad en een waterspeeltuin. Neem voor de verandering een duik in het verfrissende water van het meer.

Le Ried Elzas - Boofzheim visuel 1/1
Camping Le Ried
SUPER DEAL
Le Ried Elzas - Boofzheim visuel 1/1

Gelegen in het hart van de Elzas, niet ver van de Rijn, zorgt camping Le Ried door zijn diensten voor een uitzonderlijk verblijf voor zijn vakantiegangers. Het etablissement dat behoort tot de groep Tohapi , kwaliteit en vriendelijkheid zullen op de afspraak zijn.

De camping le Ried heeft een watercomplex met twee ruimtes. Het overdekte gedeelte heeft een verwarmd zwembad en een peuterbad en nodigt uit om bij elk weer te ontspannen. De buitenruimte heeft ook een zwembad en een peuterbad waarmee volwassenen en kinderen kunnen afkoelen. De ligstoelen die beschikbaar zijn op het solariumgedeelte zorgen ervoor dat u kunt ontspannen. De camping le Ried profiteert ook van de nabijheid van een vijver waarvan de directe toegang vakantiegangers in staat stelt om in de natuurlijke omgeving te genieten om in vrede te vissen. Op de camping Ried kunnen sportfans beachvolleybal, volleybal en voetbal spelen. Een petanquebaan is aanwezig, evenals een pingponghoek. Volwassenen en kinderen zullen genieten van de minigolf van de camping en van de speelkamer met tafelvoetbal en biljart. Voor kinderen is er een speeltuin, waar ze onbeperkt kunnen spelen.

Gedurende de week zorgt het team van de camping voor het verzamelen van de vakantiegangers door hen voor te stellen om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Voor degenen die willen sporten, is het mogelijk om de sportschool zacht te maken, te leren dansen of mooie wandelingen te maken. Er worden petanquevergaderingen en sporttoernooien georganiseerd. De kinderen krijgen via de miniclub de gelegenheid om games, kunst en sport te spelen. Niets beter dan een drukke dag eindigen in een levendige avond, voorgesteld door het team van camping Le Ried. Iedereen kan deelnemen aan aperitiefspellen, dansen en andere avonden met dienstverleners die van buitenaf komen.

Op de camping le Ried hebben vakantiegangers de keuze om op een klassieke locatie te verblijven, of om een type chalet of stacaravan te huren, volledig uitgerust en zeer comfortabel.

Zie de camping

Jonge kinderen hoeven zich nooit te vervelen als ze naar het multisportveld gaan voor een potje voetbal, basketbal, volleybal of badminton. De kinderclub biedt een spannend activiteitenprogramma voor jongeren, waaronder wedstrijden, knutselen, speurtochten en nog veel meer. s Avonds kunnen volwassenen meedoen aan spelletjes en thema-avonden.

De accommodaties, stacaravans, paviljoens en kampeerplaatsen liggen allemaal in de schaduw en zijn royaal omringd door groen. De stacaravans hebben een esthetisch interieur en praktische voorzieningen.

Camping Le Parc de la Fecht in Munster

Bereid om er even tussenuit te gaan in de Elzas? Ga naar 3* Camping le Parc de la Fecht en profiteer van de ideale ligging en de landelijke omgeving. Maak een tussenstop in het stadje Munster, tussen Colmar en de voet van de Vogezen, en ontdek de fascinerende Elzasser cultuur.
Strijk een dag neer in Parc de la Fecht, een camping in een groene omgeving van 4,5 hectare. Gelegen aan de voet van de rivier de Fecht, waar vissen is toegestaan, en op 200 meter van een meer, is de camping de perfecte plek om wat ontspannende tijd door te brengen met het gezin.


Voor een ontspannen vakantie biedt camping le Parc de la Fecht een breed scala aan activiteiten: tafeltennis, tafeltennis, een kinderspeelplaats… er is voor elk wat wils.
Ben je toe aan ’évasion en rust? Kom dan naar camping Le Parc de la Fecht!

Camping Clos de la Chaume in Corcieux Vogezen

Pascaline en Mike, de eigenaren van de 3*-camping Clos de la Chaume, heten u van harte welkom op hun camping in de Vogezen Corcieux, of u nu met z'n tweeën bent, met uw gezin of met vrienden op een camping met label; De camping ligt op 10 minuten van Gérardmer (de parel van de Vogezen) en de Vallée des Lacs. In het kleine dorp, op 500 meter afstand, vind je alle voorzieningen die je nodig hebt: restaurants, snackbars, bar, alle winkels, VVV-kantoor… Deze camping in de Vogezen op menselijke schaal verwelkomt je in een van de mooiste streken van Frankrijk, in Elzas-Lotharingen en zo dicht mogelijk bij de natuurgebieden van de Vogezen.


Dankzij de uitzonderlijke ligging kunt u een bezoek brengen aan de route des crêtes, de Elzas, Lotharingen, de wijnroute, de châteaux, en niet te vergeten de vele natuurwandelingen, mountainbike- en fietstochten, vissen, de vele meren (bijv: Longemer…) in de omgeving van dit 3* etablissement in de Vogezen.

Camping La Steniole in Grange sur Vologne

Op zoek naar een camping in de Vogezen? De 3* camping Flower La Steniole ligt op 730 meter hoogte in het hart van de Vogezen, op 7 kilometer van Gérardmer, een toeristisch stadje in de Vogezen dat ook wel de "Parel van de Vogezen" wordt genoemd. Camping Flower La Steniole heeft het Flower kwaliteitslabel gekregen en is goedgekeurd door Qualité Tourisme.
Camping Flower La Steniole is een camping van 7 hectare met 125 kwaliteitsplaatsen, in de schaduw of in de zon, voor uw rust. Je kunt er ook stacaravans, vakantiewoningen, vakantiestudio's of volledig ingerichte tenten huren

.

Als familiecamping in de Vogezen vindt u op camping Flower La Steniole verschillende activiteiten en animaties voor jong en oud. Of het nu zomer of winter is, de camping staat bol van de animatie en in de omgeving is van alles te doen. Wilt u uw vakantie doorbrengen op een camping in de Vogezen, zoek dan niet verder, u heeft hem gevonden!

De mooiste campings à Straatsburg

Derniers articles

 
Straatsburg

Een weekendje weg op minder dan 2 uur van Straatsburg!

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie