Een merk easyvoyage
Lille

Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!

Gepubliceerd op: 15 déc. 2023

Nood aan een andere omgeving en een kleine ontsnapping? Wat zou u ervan zeggen als u uw volgende weekend zou doorbrengen op slechts een paar kilometer van huis? Naast een origineel architecturaal erfgoed, vooral industrieel maar ook landelijk, herbergt de Hauts de France ook vele schatten die je misschien niet kent. Daarom hebben wij 5 campings op minder dan 2 uur rijden van Lille voor u op een rijtje gezet, zodat u heerlijk kunt uitwaaien en kunt genieten van de pareltjes van uw mooie regio!

Camping des Dunes in Gravelines

Op een paar minuten van het versterkte stadscentrum van Gravelines en halverwege Duinkerken en Calais, is de 4* camping Les Dunes met zijn 283 staanplaatsen aan zee een bevoorrecht startpunt voor een bezoek aan deze prachtige regio.

Met directe toegang tot een groot zandstrand, via een pad door de duinen, ruikt uw vakantie naar de zoete geur van zeestralen.

Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!  -  visuel 1/1

Ter plaatse vindt u een aantal diensten die tot uw beschikking staan, zoals een golfbaan, minigolf, speeltuin, spa, jacuzzi, wasserette, enz.
Of u nu een weekend of een week verblijft, u zult zeker genieten van een moment van ontspanning met uw familie of vrienden!

Camping La Falaise in Equihen

De 3*-camping La Falaise ligt op 150 meter van het strand tussen Boulogne-Sur-Mer en Le Touquet en biedt 340 comfortabele staanplaatsen verspreid over 8 hectare. De groene omgeving, faciliteiten en het ononderbroken uitzicht over de Côte d’Opale maken het een geweldige plek om een gezellige dag door te brengen met familie of vrienden.


Camping la Falaise is een uitstekende bestemming voor liefhebbers van wandelingen aan zee met een enorm stuk fijn zand.

La Falaise Nord-Pas De Calais - Équihen-Plage visuel 1/1
Camping La Falaise
SUPER DEAL
La Falaise Nord-Pas De Calais - Équihen-Plage visuel 1/1

Camping La Falaise ligt in de regio Nord-Pas-de-Calais, op 150 m van het strand tussen Boulogne-sur-Mer en Le Touquet. Hier kunnen vakantiegangers genieten van een groene omgeving en een adembenemend uitzicht op de Opaalkust.



Camping met waterpark in het noorden van Frankrijk



Camping La Falaise biedt vakantiegangers de kans om een vakantie door te brengen die in het teken staat van waterplezier. Er is namelijk een groot zwemparadijs en dankzij de ideale temperatuur kun je er het hele jaar door van genieten. Een groot overdekt zwembad vormt dit verwarmde zwembadgedeelte en nodigt je uit om in alle rust te zwemmen. Er zijn ook anatomische banken, een balneozone, een geiserzone en een aquagymzone. Kleine kinderen zijn ook niet vergeten, want er is ook een ondiep peuterbad waar ze zich in alle veiligheid kunnen vermaken. In de zomer kunnen gasten van Camping La Falaise ook genieten van een groot buitenzwembad met glijbanen. Zowel binnen als buiten kunnen vakantiegangers volop genieten van de geneugten van het water op Camping La Falaise!



Gezinscamping met animatie in het noorden



Het hele gezin kan met veel plezier genieten van een verblijf op Camping La Falaise. De camping biedt een scala aan faciliteiten voor verschillende activiteiten. Er is biljart, videogames en tafeltennis, maar ook meer sportieve activiteiten zoals jeu de boules en volleybal. Er is ook een speeltuin voor kinderen om zich buiten te vermaken. Tijdens hun verblijf kunnen vakantiegangers ook genieten van avondshows, bingospellen en allerlei wedstrijden. Voor degenen die van buitenactiviteiten willen genieten, is Camping La Falaise een goed startpunt voor een uitstapje naar zee. Op deze locatie kun je zwemmen en activiteiten ondernemen zoals vissen, kajakken en strandzeilen.

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

570

7 Nuits

Zie de aanbieding

Camping Le Phare d'Opale in Portel

Camping 1* Le Phare d’Opale verwelkomt u vanaf de top van zijn duizelingwekkende kliffen met Engeland in het vizier op een vriendelijk plateau van 8 hectare. Kom in een stacaravan of op uw kampeerplaats genieten van deze rustige omgeving met zijn jodiumaroma's en unieke uitzicht.

Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!  -  visuel 1/1

Als je besluit op de camping te blijven, zullen je dagen gevuld zijn met pingpong, tafeltennis, barbecue, pooltafel, flipperkast, bar… het wonderrecept voor een echte vakantie réussies


En omdat verveling geen optie is op camping Le Phare d’Opale, mag je de geweldige buitenlucht van deze sublieme regio ook niet missen. Stap bij zonsopgang op de fiets, rijd langs de kliffen door een bloemrijk landschap, treed in de voetsporen van Napoleon Bonaparte in het Fort de Heurt, ontspan op de immense wilde stranden van de kustlijn of adem de frisse lucht in tijdens wandelingen in het Parc de la Falaise.

Camping du Val d'Authie in Tollent

In de vallei van de Authie, in een groene en ontspannende natuurlijke omgeving, verwelkomt Camping du Val d'Authie je het hele jaar door op een van de 197 beschikbare staanplaatsen.

Idyllisch gelegen tussen de Baie d'Authie en de Baie de Somme, zullen natuurliefhebbers hun hart ophalen: bossen, natuurwandelingen, vissen, dicht bij de zee...
Op de camping wachten u tal van animaties: 's avonds theekransjes, waterspeeltuin en zwembaden, pingpongwedstrijden, tieneravonden, speeltuin en nog veel meer!

Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 1/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 2/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 3/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 4/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 5/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 6/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 7/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 8/8
Camping du Val d'Authie
SUPER DEAL
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 1/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 2/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 3/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 4/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 5/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 6/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 7/8
Camping du Val d'Authie Nord-Pas De Calais - Tollent visuel 8/8
De camping van Val d'Authie ligt tussen de baai van Authie en de baai van Somme. Op de camping wachten vele activiteiten op u: thema-avonden, waterspeeltuin en zwembaden met kinderbad, petanque-wedstrijden, fitness- en fitnesssessies, tienerfeesten, kinderspeelplaats en nog veel meer ! Natuurliefhebbers zullen blij zijn: bossen, wandelen in de natuur, vissen, de nabijheid van de zee ... en niet te vergeten een vijver van 5000 m2 gewijd aan vissen.

Zie de camping

Camping La Kilienne in Warlincourt Lès Pas

Idéalement gelegen tussen Nord, Pas de Calais en Somme, Camping La Kilienne met verwarmd en overdekt zwembad is de ideale plek om alle regio's te bezoeken, nu Région Hauts de France genoemd.


Het verwarmde zwemparadijs met baln´o, minigolf, fitnessruimte, pêche zijn allemaal activiteiten waarmee u optimaal van uw verblijf kunt genieten.

Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!  -  visuel 1/2
Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!  -  visuel 2/2

Door de versnipperde indeling van deze camping (4 verschillende zones) kun je genieten van levendige gedeelten en andere die rustiger zijn. De doorgangszone ligt op ongeveer 300 m van de receptie, op een rustig afgelegen terrein.


Verhuur van stacaravans, ongebruikelijke accommodaties zoals de hangende hut, geïsoleerde tenten of lege kampeerplaatsen worden tegen zeer betaalbare prijzen aangeboden.

De mooiste campings à Lille

Derniers articles

 
Lille

Geniet van een weekend op minder dan 2 uur van Lille!

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie