Een merk easyvoyage
Bordeaux

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!

Gepubliceerd op: 21 déc. 2023

Verandering van omgeving nodig? Wat als we je vertellen dat je geen honderden kilometers hoeft te reizen om een verandering van omgeving te voelen? In de huidige situatie voelen velen van ons een onweerstaanbare behoefte om de frisse lucht van kamperen in te ademen. Een lange vakantie is niet nodig, je kunt gewoon het beste van je weekend maken en tot rust komen.

Camping La Côte d'Argent - Hourtin

Aan de rand van de Atlantische stranden biedt camping La Côte d’Argent in de Gironde een ruim aanbod aan volledig ingerichte en gemeubileerde accommodaties. De kampeerplaatsen liggen in een aangename, windvrije omgeving. Dankzij zijn flexibiliteit biedt de camping je de kans om een vakantie op maat door te brengen op een van de mooiste campings van Frankrijk.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 2/2

Hoogwaardige diensten worden aangeboden op de camping. De schoonheidssalon verwent je met massages en meer.

.

Het zwemparadijs, omringd door wijnranken, opent de deuren naar een volledig verwarmd zwembad met twee grote zwembaden, glijbanen, jacuzzi en een kindereiland.

Camping Le Palace - Soulac-sur-Mer

Dicht bij de monding van de Gironde verwelkomt camping Le Palace je dicht bij de stranden van de Atlantische Oceaan. Je vindt er grote, halfbeschutte kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Charmante vakantiewoningen verwelkomen je, met cottages en chalets van topklasse. Deze comfortabele en ruime huuraccommodaties beloven je een ontspannen vakantie in Aquitaine.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 2/2

Het enorme waterpark van het paleis is gewijd aan waterspelletjes. Tot groot plezier van de kinderen zijn er glijbanen, een pentagliss, een stromende rivier en een leuk pierenbad. Er is een verwarmd binnenzwembad waar je kunt zwemmen.

Om te ontspannen is er een balneoruimte met anatomische banken en bubbelbaden.

Le Palace Aquitaine - Soulac-sur-Mer visuel 1/1
Camping Le Palace
SUPER DEAL
Le Palace Aquitaine - Soulac-sur-Mer visuel 1/1
Situé à 400 mètres de la superbe plage des Naïades dans le Médoc, le Camping Le Palace 4* offre des cottages et chalets confortables au cœur de 16 hectares de nature. Avec des hébergements accueillants pour jusqu'à 8 personnes, dont le Cottage Luxe 6 personnes doté de 3 chambres et d'une terrasse couverte, le camping propose également un parc aquatique chauffé avec toboggans. Soulac et ses environs offrent une variété d'activités, de la baignade au surf en passant par la dégustation de vins, promettant des vacances divertissantes entre mer et nature.

Zie de camping

Camping Le Pinède - Pyla-sur-Mer

Het unieke landschap van Pyla-sur-Mer is zichtbaar vanaf de terrassen van de vakantiewoningen. Cottages en chalets hebben uitzicht op zee, terwijl de houten tenten « lodges » en bungalows uitkijken over het duin van Pyla. De kampeerplaatsen op camping Panorama du Pyla zijn terrasvormig. Tot slot is het op maat gemaakte camperpark perfect voor nomadische vakantiegangers.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 2/2

Envie de détente? Vlakbij de ligstoelen verwelkomen sauna en jacuzzi je tussen twee momenten van nietsdoen. De schoonheidssalon en thalassotherapie staan ook op het programma. Sportievelingen kunnen actief blijven dankzij de vele faciliteiten op de camping.

Geniet ook van een prachtig zwemparadijs. Dit bestaat uit twee zwembaden, waarvan er een verwarmd is, een waterglijbaan en een peuterbad.

Naast het waterpark hebben kinderen en tieners elk hun eigen club en delen ze een bibliotheek.

Panorama du Pyla Aquitaine - Pyla aan zee visuel 1/1
Camping Panorama du Pyla
SUPER DEAL
Panorama du Pyla Aquitaine - Pyla aan zee visuel 1/1
Le Camping Panorama du Pyla, un camping 4 étoiles à Pyla-sur-Mer, offre un cadre haut de gamme au pied de la Dune du Pyla. Entre le Bassin d'Arcachon et la forêt des Landes, il propose une plage magnifique à proximité, une piscine chauffée et un parc aquatique. Les hébergements vont des cottages écologiques avec vue sur la mer aux chalets en bois, ainsi que des options économiques comme les tentes lodge. Des emplacements pour tentes, camping-cars et caravanes sont également disponibles. Le camping propose des activités variées, un espace bien-être, un club pour enfants, des animations en soirée, ainsi que des commodités telles qu'un restaurant, une crêperie, un bar et une épicerie.

Zie de camping

Camping Airotel l'Océan - Lacanau

De camping Airotel l’Océan ligt midden in een bosrijk gebied aan zee en biedt een ontspannen omgeving voor uw volgende vakantie. De kampeerplaatsen zijn groot genoeg voor tenten en caravans. Campers zijn welkom bij de receptie.

De vakantiewoningen in Lacanau zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt kiezen uit comfortabele stacaravans van topklasse. Deze huuraccommodaties zijn centraal gelegen en profiteren van de aanwezigheid van een terras met uitzicht op een uitgestrekte, ongerepte omgeving.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 2/2

Het gloednieuwe waterpark is een genot voor het hele gezin met waterspelletjes, glijbanen en peuterbaden, wildwaterrivier en watervallen, voordat je even ontspant in de bubbelbaden. Onder de koepel hangt een tropische sfeer rond de lagune à golven en fitnessruimte.

Voor meer ontspanning kunt u gebruikmaken van de massagestralen en de anatomische bank. Er is ook een wellnessruimte met sauna's en stoombaden. Deze speciale behandelruimte heeft ook een zintuiglijke douche en een fontein met gemalen ijs.

Airotel l'Océan Aquitaine - Lacanau visuel 1/1
Camping Airotel l'Océan
SUPER DEAL
Airotel l'Océan Aquitaine - Lacanau visuel 1/1
Le Camping & SPA Airotel Lacanau L'Océan 4* à Lacanau, niché dans une forêt de pins de 10 hectares et à 800 mètres de l'océan, propose des vacances idéales. Avec un espace bien-être de 450 m2 et le parc aquatique Aqualiday, offrant 5000 m2 d'amusement aquatique incluant une Pool Party hebdomadaire, l'établissement garantit détente et divertissement. Les hébergements haut de gamme varient des Mobil-Homes Tout Confort pour jusqu'à 5 personnes aux Mobil-Homes Grand Confort et Premium offrant des équipements élégants avec jusqu'à 7 personnes, incluant des terrasses partiellement couvertes et l'accès au Spa du camping.

Zie de camping

Camping les Viviers - Lège-Cap-Ferret

De camping Les Viviers ligt in een pijnboombos aan de rand van het Arcachon-bekken en verwelkomt je in de schaduw van zijn pijnbomen. De vakantiewoningen in Aquitaine zijn niet te overtreffen, met ruime luxe stacaravans, hutten aan de rand van het privémeer en premies met een prachtig uitzicht over het meer. De ideale plek voor een ontspannen vakantie.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Bordeaux!  -  visuel 2/2

Het zwemparadijs heeft verschillende zwembaden, waaronder een verwarmd binnenzwembad in een tropische sfeer. Het heeft ook hydromassagebanken. Een speelruimte voor iedereen, waar ook de kleintjes zich vermaken met glijbanen en waterstralen in de vorm van dieren.

Een watervlakte van 8 hectare, gelegen op de camping, wordt gebruikt als recreatiebasis dankzij de animatie en activiteiten rond het privéstrand en de directe toegang tot het zwembad. Je kunt ontspannen op het strand met een cocktail of op avontuur gaan in een kano of kajak.

Is mag: Thu Dec 21 2023 15:21:11 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Les Viviers Aquitaine - Luik Cap Ferret visuel 1/1
Camping Les Viviers
SUPER DEAL
Les Viviers Aquitaine - Luik Cap Ferret visuel 1/1
Idéalement situé sur le presqu'île de Lège Cap-Ferret, il bénéficie d'un accès direct au Bassin d'Arcachon. Plage privée, Accès direct au plan d'eau intérieur. Immense parc aquatique de 620m2 de bassins, toboggans, espace jeunes enfants, banquettes hydro-massantes.. Vous allez adorer ce camping!

Zie de camping

De mooiste campings à Bordeaux

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie