Een merk easyvoyage
Montpellier

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!

Gepubliceerd op: 4 janv. 2024

Woon je in Montpellier en heb je zin in een andere omgeving en wat frisse lucht voor een weekend met je gezin of vrienden? Wat als je vakantie op een steenworp afstand ligt? Dit jaar weten we beter dan ooit hoezeer je er behoefte aan hebt om er even tussenuit te gaan en een andere omgeving te zoeken. Daarom hebben we 5 campings op minder dan 2 uur rijden van Montpellier voor u op een rijtje gezet, zodat u een weekend niets anders kunt doen dan PRO-FI-TER!

Camping L'Oasis Palavasienne in Lattes

De 4*-camping L'Oasis palavasienne biedt verschillende verblijfsmogelijkheden, van de meest klassieke tot de meest ongewone: lodgetenten voor 4/5 personen, stacaravans voor 4/6 personen met een eigen spa op het terras (jacuzzi), stacaravans met 3 of 2 slaapkamers. De meest originele is ongetwijfeld de Indiaanse tipi. Voor een goedkope vakantie met z'n tweeën: de bungalow met 1 slaapkamer is een goede oplossing om comfortabel te kamperen met minder bagage. Avonturiers kunnen hun tent opzetten of hun caravan of camper installeren op de grote, onderhouden kampeerplaatsen.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 2/2

De camping biedt je een luxe zwemparadijs: verwarmde lagunezwembaden in een mooi aangelegd gebied, waterspellen, glijbanen en verwarmde peuterbaden.
Er is een bar-restaurant, een bakkerij met vers brood en Wi-Fi-toegang op de hele camping, evenals een kinderclub en avondentertainment. Op sportgebied kom je niets tekort: aquagym, tafeltennistoernooien, bordspellen, volleybal, voetbal en zelfs honkbal of waterpolo.

L'Oasis Palavasienne Languedoc-Roussillon - Lattes visuel 1/1
Camping L'Oasis Palavasienne
SUPER DEAL
L'Oasis Palavasienne Languedoc-Roussillon - Lattes visuel 1/1
Camping L'Oasis Palavasienne 4 * in Lattes Palavas ligt op 4 km van de stranden van Palavas en de stad Montpellier. Kom en vestig u op uw luxe camping in de Hérault, tussen het mediterrane strand en winkelen in de stad!

De 4-sterren camping L'oasis palavasienne biedt u verschillende accommodatieoplossingen, van de meest klassieke tot de meest ongewone: tentenlodge 4/5 plaatsen met groot terras onder luifel, stacaravans 4/6 personen met eigen bubbelbad (jacuzzi) , Stacaravans met 3 slaapkamers voor 6 personen met verhoogd houten terras, of stacaravan 2 slaapkamers met airconditioning en een gemeubileerd overdekt terras. Maar de meest originele is ongetwijfeld de Indiase 4-zits Tipi van 18 m² met keuken en slaapkamer. Voor een goedkope verliefde vakantie: de bungalow met 1 slaapkamer en een buitenkeuken onder het terras is een goede oplossing voor kampeercomfort met minder bagage. De meest avontuurlijke mensen kunnen hun tent opzetten of hun caravan en camper op grote ontwikkelde plaatsen installeren.

De 4-sterrencamping biedt een luxe waterpark: verwarmde lagunebaden in aangelegde gebieden, waterspelen, glijbanen en verwarmde kinderbaden.
Om te serveren heeft u op het terrein een bar-restaurant, een supermarkt met vers brood en wifi op de hele camping.

De camping biedt een kinderclub en avondentertainment en sportkant, u zult niets missen: aquagym, jeu de boules-toernooien, bordspellen, volleybal, voetbal maar ook honkbal of waterpolo ...

Zie de camping

Camping Montpellier Plage in Palavas Les Flots

Aan de poorten van Montpellier en op 50 meter van de stranden van Languedoc-Roussillon en Palavas-les-Flots verwelkomt de 3*-camping Montpellier Plage je op een domein van 10 hectare, ideaal voor een gezinsvakantie in de Hérault. Afhankelijk van waar je zin in hebt, kun je genieten van de Middellandse Zee of een duik nemen in het zwembad van de camping.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 2/2

Met 650 staanplaatsen, waaronder 155 huuraccommodaties, of je nu reist met een caravan, tent of camper, of de voorkeur geeft aan het gezellige interieur van een volledig uitgeruste stacaravan, je kunt de dag doorbrengen op een staanplaats met of zonder schaduw;een comfortabele stacaravan, kunt u de dag doorbrengen op een staanplaats met verschillende graden schaduw en genieten van 3* comfort met alle diensten en faciliteiten die u nodig heeft!

Montpellier Plage Languedoc-Roussillon - Palavas-les-Flots visuel 1/1
Camping Montpellier Plage
SUPER DEAL
Montpellier Plage Languedoc-Roussillon - Palavas-les-Flots visuel 1/1

De camping Montpellier Plage verwelkomt vakantiegangers in een familiale sfeer op een perceel van 10ha in Languedoc-Rousillon.

Vakantiegangers in Montpellier Plage kunnen genieten van het waterplezier met het gezin in een prachtig zwembad met afgeronde vormen. Een bubbelbad begeleidt het zwembad en nodigt vakantiegangers uit om te komen ontspannen voor totaal welzijn. Een peuterbad is ook aanwezig, zodat de kleintjes ook profiteren van een zwembad aangepast aan hun kleine omvang. Zwemliefhebbers kunnen ook naar het strand gaan, waar ze in de zon kunnen zonnebaden op een ligstoel die beschikbaar is.

Op camping Montpellier Plage kunt u zich niet vervelen door het animatieteam, dat verschillende activiteitenprogramma's voor kinderen en volwassenen organiseert. Kinderen zullen genieten van een speciale club voor handmatige activiteiten en buitenspelen. Ouders kunnen deelnemen aan sportactiviteiten zoals petanque-toernooien of wateraerobicslessen. 'S Avonds komt iedereen rond de bar bijeen voor games, concerten, dansfeesten of shows.

Het strand van Montpellier biedt stacaravans die zijn uitgerust om te huren en die variëren in grootte en capaciteit. Ze bestaan uit slaapkamers, een ingerichte kitchenette, een woonkamer met bank, tafel en stoelen, een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet en een overdekt houten terras met tuinmeubelen.

De camping Montpellier Plage nodigt u uit om de regio te verkennen, zoals bijvoorbeeld St Guillhem de woestijn, die zich op de bodem van een vallei na de Duivelsbrug nestelt. Dit dorp is een van de mooiste dorpen van Frankrijk en behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. In de omgeving van de camping kunnen vakantiegangers ook genieten van fietsen, jetskiën en zelfs boottochten.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

361

7 Nuits

-10%

Zie de aanbieding

Camping Mer et Soleil in Agde

In het hart van Cap d'Agde, op slechts 1 kilometer van de fijne zandstranden, zal uw vakantie in het Yelloh! Village 4* Mer et Soleil synoniem zijn aan nietsdoen en ontspanning. Het grote zwembad met waterglijbanen gebaseerd op de Griekse mythologie en de SPA Balnéocap zullen u zeker bevallen. Een ideale plek om nieuwe energie op te doen. Camping Mer et Soleil biedt ook een ruime keuze aan accommodatie, diensten en activiteiten voor alle leeftijden. Wacht niet langer om ze te ontdekken!

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 2/2

Dankzij de uitzonderlijke ligging kunt u deze prachtige streek ontdekken: de bossen van Mont Saint Loup, het culturele erfgoed van de Languedoc of het Canal du Midi. Ga kamperen in de H’rault voor een uitzonderlijke gezinsvakantie!

Mer et Soleil Languedoc-Roussillon - Agde visuel 1/1
Camping Mer et Soleil
SUPER DEAL
Mer et Soleil Languedoc-Roussillon - Agde visuel 1/1
Camping Yelloh Village Sea and Sun 4 * verwelkomt u voor uw vakantie in Cap d'Agde van april tot oktober. De camping is lid van de FFCC .

Het meeste van deze camping? Het waterpark! Geïnspireerd door de Griekse mythologie kom je Dorische zuilen en een Minotaurus tegen. Het zwembad wordt buiten het seizoen verwarmd en een jacuzzi en hydromassagebanken staan tot uw beschikking voor uw totale comfort.

Jong en oud zullen graag glijden langs de glijbanen van de camping. Lange middagen van gekke lach in perspectief! Jonge kinderen kunnen genieten van het plezier om veilig te zwemmen met een peuterbad tot hun beschikking en een mini-waterglijbaan. Veel waterspelen bezaaien het waterpark. Tijdens uw verblijf ontmoet u dolfijnen met waterstralen, geisers en andere leuke wezens.

Moet je ontspannen? Om de batterijen op te laden voor de terugkeer? De camping Mer et Soleil heeft precies wat u nodig heeft. Balneo-Spa ontspanningsruimte. 650 m2 gereserveerd voor welzijn en ontspanning. Zwembad met hydromassagebaan, jacuzzi, stoombad, sauna, ontspanningsruimte en solarium! Wie zegt er beter? Snel gaan we naar Camping Sea and Sun!

Zie de camping

Camping Europa in Vic la Gardiole

Waarom kiest u voor uw vakantie in de H’rault niet voor camping l’Europe?
Idéalement gelegen tussen Sète en Montpellier, vlakbij Frontignan, is de 4* camping l’Europe de ideale plek om te ontspannen terwijl u op ontdekking gaat in de landschappen van de Languedoc, tussen wijngaarden, garrigue, meren en lange zandstranden die op slechts 4 km van de camping liggen.


Op de camping heerst een rustige familiesfeer. Het waterpark met buitenzwembad en glijbanen is een genot voor jong en oud.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 2/2

Aan activiteiten geen gebrek op camping l’Europe. Er worden sporttoernooien (basketbal, volleybal) georganiseerd. Er is ook een pingpongveld en er zijn tafeltennistafels, zodat je met je gezin of met vrienden een leuk spelletje kunt spelen.


Wat de tieners betreft, zij zullen genieten van het entertainment dat aan hen is gewijd.


Nieuwsgierig naar de regio? Ontdek de omliggende paden met de fietsverhuur. Camping l'Europe wacht op je!

Camping Le Clos Virgile in Sérignan

Geef jezelf de vakantie van je dromen op een idyllische locatie op slechts 600 meter van een prachtig zandstrand. De 4* camping Le Clos Virgile à Sérignan, genesteld in het hart van het beschermde natuurgebied van Orpellières op een terrein van 6 hectare, ontvangt u met open armen om u het echte plezier van kamperen te laten ontdekken in een rustige en gezellige omgeving!
De camping biedt stacaravans voor 2 tot 8 personen, chalets en kampeerplaatsen.

Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 1/2
Breng een weekend door op minder dan 2 uur van Montpellier!  -  visuel 2/2

Voor uw gezinsactiviteiten of activiteiten met vrienden biedt onze Camping Club u zijn speciaal uitgeruste infrastructuur voor uw plezier. Je kunt je ontspannen bij het buitenzwembad, in de schaduw van de majestueuze bomen en de parasols die speciaal zijn geïnstalleerd op zonnige dagen. Daarnaast zijn er een verwarmd binnenzwembad en twee jacuzzi's beschikbaar voor totale ontspanning.

Le Clos Virgile Languedoc-Roussillon - Sérignan visuel 1/1
Camping Le Clos Virgile
SUPER DEAL
Le Clos Virgile Languedoc-Roussillon - Sérignan visuel 1/1

Stacaravan 6 pers.

Opgegraven Campings.com

289

7 Nuits

-27%

Zie de aanbieding

De mooiste campings à Montpellier

Derniers articles

 
Palavas-les-Flots

Wat te doen in Palavas les Flots op vakantie?

Nieuws

 
Béziers

Nieuw voor 2024: luxe stacaravans op camping 4⭐ les Berges du Canal in Hérault

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie