Een merk easyvoyage
Toulouse

Kamperen op minder dan 2 uur van Toulouse!

Gepubliceerd op: 5 janv. 2024

Ô Toulouse! Deze stad van kleur, met haar roze bakstenen gevels, haar emblematische bloem, het violet en het pastelblauw! Houdt u van uw feestelijke, warme stad? Wij ook! Maar waarom zou je er niet een weekendje tussenuit knijpen op slechts een paar kilometer van huis? In deze tijd van het jaar weten we hoe belangrijk het voor je is om er even tussenuit te zijn. Daarom hebben we voor u 5 fantastische campings op minder dan 2 uur rijden van Toulouse op een rijtje gezet!

Camping Le Pinède

In het hart van de Gascogne in Toulouse heet de 4 sterren camping Namasté u welkom in een heuvelachtig en bosrijk gebied van 10 hectare tussen schaduw en licht, groen en kreupelhout, frisheid en lekkernijen, ontspanning en gezelligheid!"
Op het programma? Natuur, groen en rust.

Kom voor uw weekend of vakantie deze 4*-camping ontdekken met kale staanplaatsen, cottages, chalets en trekkershutten.

Kamperen op minder dan 2 uur van Toulouse!  -  visuel 1/1

Kamperen in de vrije natuur, genieten van het avondlicht, de étoiles observeren, nieuwe energie opdoen in de natuur, de tijd nemen om gewoon te leven. Het is een tijd voor ontspanning en de geneugten van het buitenleven.

Namasté Midi-Pyreneën - Puysségur visuel 1/1
Camping Namasté
SUPER DEAL
Namasté Midi-Pyreneën - Puysségur visuel 1/1

Chalet 5 pers.

Opgegraven Campings.com

400

7 Nuits

Zie de aanbieding

Camping du Lac de La Thésauque in Montgeard

Aan de oevers van het Lac de la Thésauque heerst een serene, met bomen omzoomde en ontspannen sfeer op de 3*-camping Lac de La Thésauque. In het hart van een recreatiepark kunt u genieten van activiteiten voor het hele gezin: kanoën, waterfietsen, opblaasbare waterspelletjes, enz. De camping is ideaal gelegen om te genieten van de geneugten van het zuidwesten. Vaar over het Canal du Midi, waar je Carcassonne en zijn middeleeuwse stad kunt ontdekken, Castelnaudary, de wereldhoofdstad van de cassoulet, en Toulouse, de roze stad.

Kamperen op minder dan 2 uur van Toulouse!  -  visuel 1/2
Kamperen op minder dan 2 uur van Toulouse!  -  visuel 2/2

Camping Domaine de la Paille Basse in Souillac

De 5* Camping Le Domaine de La Paille Basse kijkt uit over het omliggende platteland en is een uitgestrekt bosrijk complex op de top van een heuvel, 250 m boven de zeespiegel. In het hart van dit bos, discreet geïsoleerd, liggen drie oude boerderijen die volledig gerestaureerd zijn, met respect voor de architectuur van die tijd.
Bied uw vakantie een uitzonderlijke en rustige omgeving, op een gezinsvriendelijke locatie, midden in de ongerepte natuur van Souillac in de Lot.

Kamperen op minder dan 2 uur van Toulouse!  -  visuel 1/1

Côt; hébergements, het Domaine de la Paille Basse biedt u 10 verschillende soorten hébergements, van 4 à 8 personen, comfortabel ingericht en perfect geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Dus welke van de stacaravans, tenten of kokosnoot huisjes is geschikt voor jou?

Is mag: Fri Jan 05 2024 15:14:00 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Domaine de la Paille Basse Midi-Pyreneën - Souillac visuel 1/1
Domaine de la Paille Basse
SUPER DEAL
Domaine de la Paille Basse Midi-Pyreneën - Souillac visuel 1/1

Domaine de la Paille Basse ligt op een hoogte van 250 meter midden in het bos en biedt een hoogwaardige 5-sterrenservice in een rustige en ontspannen omgeving.

Het Domaine de la Paille Basse heeft een prachtig watergebied met een panorama op de heuvels en de omliggende natuurlijke omgeving. Dit watergebied nodigt vakantiegangers uit om te komen genieten van verschillende zwembaden tot hun beschikking. Een groot zwembad is aanwezig, met een lengte van 25m bij 10m en biedt een minimale diepte van 140cm tot 250cm. Er is ook een gemiddeld bassin aanwezig, met een lengte van 10 m op 4,5 m en een diepte variërend van 85 cm tot 110 cm. Voor de kleintjes is er een peuterbad van 10 m op 4,5 m en met een maximale diepte van 50 cm voor optimale veiligheid voor de kinderen. Zodat jong en oud pure momenten van plezier kunnen doorbrengen, biedt het Domaine de la Bass Straw hen ook een grote glijbaan met 4 tracks die zorgt voor geweldige momenten van plezier. Voor degenen die een kleurtje willen ontspannen, is een solarium aanwezig met ligstoelen voor echte momenten van ontspanning. Op het terrein zullen kinderen genieten van 3 verschillende speeltuinen aangepast aan verschillende leeftijden. Atleten zullen blij zijn te weten dat ze verschillende sportvelden tot hun beschikking hebben waarop ze tennis, basketbal, beachvolleybal en voetbal kunnen spelen. Een jeu de boules baan is ook aanwezig, evenals een ping-pong hoek. Een speelkamer met biljart, videogames, tafelvoetbal en flippers nodigt jong en oud uit om te komen spelen.

Domaine de la Paille Basse biedt kinderen van 4 tot 12 jaar oud om lid te worden van de miniclub om te genieten van een leuk programma dat het team heeft ontwikkeld. Kinderen zullen het plezier hebben om deel te nemen aan creatieve workshops, sportspellen, make-up sessies, speurtochten en zelfs de dieren op de mini-boerderij voeren. Tieners hebben ook hun eigen entertainmentprogramma met poolspellen en sporttoernooien. 'S Avonds kan iedereen elkaar ontmoeten op de bar met terras om te genieten van spelletjes, karaoke-avonden en concerten.

De vakantiegangers kunnen op een van de voorgestelde campings verblijven, maar ook in een van de te huren stacaravans.

Stacaravan 4 pers.

Opgegraven Campings.com

159

7 Nuits

Zie de aanbieding

Camping Du Lac de Bonnefon in Naucelle

Geklasseerd als 3* Tourisme en met het Qualité tourisme” label, Camping Du Lac de Bonnefon verwelkomt u in een rustige, groene omgeving in de Aveyron, aan de rand van een klein meer dat alleen bedoeld is om te vissen, om uw volgende ontspannen vakantie door te brengen in een vriendelijke, familiale sfeer.

Er worden verschillende activiteiten voor alle leeftijden aangeboden, zodat je je kunt vermaken en ontspannen met familie of vrienden. Voor de jongere kinderen is er een speeltuin met trampoline en opblaasbare structuur.


Deze camping op menselijke maat (109 plaatsen), is niet te groot en niet te klein en vriendelijkheid, een persoonlijk onthaal, kwaliteit, netheid en comfort voor je vakantie zijn de waarden die de campingeigenaars opeisen. Zo bent u zeker van een aangenaam verblijf de volgende keer.

Camping Le Caussanel in Canet-de-Salars

Een gezinscamping om optimaal te genieten van uw vakantie in Aveyron aan de oevers van het meer van Pareloup? Dan is 5*-camping Le Caussanel de plek bij uitstek!
Geniet van de vele faciliteiten op de camping, waaronder een verwarmd buitenzwembad, waterglijbanen en een peuterbad voor de kinderen, en volop animatie.

De mooiste campings à Toulouse

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie