Een merk easyvoyage
Parijs

Het is mogelijk om te kamperen in Parijs!

Gepubliceerd op: 5 janv. 2024

Bijgewerkt: 15 janv. 2024

Verandering van omgeving nodig? Wat als we je vertellen dat je geen honderden kilometers hoeft te reizen om een verandering van omgeving te voelen? In de huidige situatie voelen velen van ons een onweerstaanbare behoefte om de frisse lucht van kamperen in te ademen. Een lange vakantie is niet nodig, je kunt gewoon het beste van je weekend maken en tot rust komen.

Is mag: Fri Jan 05 2024 15:31:40 GMT+0100 (Central European Standard Time)

Het is mogelijk om te kamperen in Parijs!  -  visuel 1/1

Camping Hippocampe

Rendez-vous à Champigny sur Marne, à 10 minuten van Parijs, Camping Paris Est is een familiecamping tegenover het Bois de Vincennes, aan de beroemde oevers van de Marne. De ligging en het activiteitenaanbod van de camping zullen je zowel 's zomers als 's winters overtuigen, met tafeltennistafels en een fitnessruimte.

Paris Est Ile de France - Champigny-sur-Marne visuel 1/1
Camping Paris Est
SUPER DEAL
Paris Est Ile de France - Champigny-sur-Marne visuel 1/1

De camping Paris Est is een familiecamping van 8 ha, luxe, gelegen aan de ingang van de hoofdstad. Het is het hele jaar geopend en het heeft een zeer ruime keuze aan verhuur. Het is de ideale camping voor het verkennen van de hoofdstad, terwijl u een vakantie doorbrengt in een groene omgeving in de stad.

De restauratiemogelijkheden op de camping Homair zijn legio. Het landgoed heeft inderdaad een bar / restaurant en ook een kleine supermarkt, zodat u direct in de omgeving kunt eten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Het kan ook afhaalmaaltijden nemen voor een picknick aan de voet van de Eiffeltoren.

De accommodaties die te huur zijn, zijn meerdere en hebben verschillende capaciteiten. We kunnen 3 reeksen stacaravans vinden: het villa-bereik, waarvan de terrassen zijn verhoogd en daarmee het oppervlak van de stacaravan vergroten, het bereik Cottage, waarvan de terrassen zijn beschut om in de schaduw tussen vrienden of in familie, en tot slot de bungalows waar de terrassen op de begane grond zijn om te profiteren van de zon. De voorgestelde campings bieden een oppervlakte van 80 tot 100 m2. Deze plaatsen zijn geschikt voor een tent, een caravan of een camper. De toiletten die ter beschikking worden gesteld, zijn schoon en functioneel.

Dankzij de bevoorrechte locatie van de camping in de buurt van de hoofdstad, kunt u monumenten zoals de Eiffeltoren, de Notre-Dame de Paris, het stadhuis, de Sainte Chapelle, de Bastille of het Pantheon bezoeken. De vele wijken en musea die Parijs beroemd maken, zullen liefhebbers van erfgoed en culturele bezoeken verrukken. Het zal het beroemde Louvre Museum en het Orsay Museum of het Georges Pompidou Centre kunnen bezoeken.

Zie de camping

Op deze camping is aan alles gedacht om het je gemakkelijk te maken, met een wasserette tot je beschikking en zelfs een broodbezorgdienst. Er is het hele jaar door een speeltuin voor de kinderen en een reeks activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor de jongere gasten.

Camping de Paris

Envie d’un camping à seulement 15 minutes du cœur de Paris? Ideaal voor een ontspannende vakantie zonder 4 uur rijden! Ontdek Camping de Paris, de enige camping in de hoofdstad, deze eersteklas camping biedt zowel traditionele kampeerplaatsen voor backpackers als verblijven in de standingvolle ongewone accommodaties of comfortabele cottages.

Het is mogelijk om te kamperen in Parijs!  -  visuel 1/1

Op de camping geniet u van gratis wifi en kunt u eten bij de food-truck en het gezellige terras, boodschappen doen bij de kruidenier waar u versgebakken brood en gebak vindt, fietsen huren of zelfs barbecueën.
Dankzij de Huttopia Camping Card profiteert u van speciale tarieven en gratis overnachtingen voor en na het seizoen.

Camping Huttopia Versailles

Als u zich de koning of koningin van Frankrijk wilt voelen, ga dan naar camping Huttopia Versailles! Geniet van een dag in het hart van het bos vanuit uw tent, caravan of camper. U kunt ook comfortabele accommodaties huren, zoals houten hutten, Canadiennes, Cahutes en Trappeur tenten...

Het is mogelijk om te kamperen in Parijs!  -  visuel 1/2
Het is mogelijk om te kamperen in Parijs!  -  visuel 2/2

Geniet van het lifestylecentrum met verwarmd en overdekt zwembad. Bezoeken en détente staan op het programma!

Camping Maisons-Laffitte

Voor nog meer luxe ligt de internationale camping Maisons-Laffitte 4 étoiles op een île midden in de Seine à op 10 minuten à lopen van het station Maisons-Laffitte. Met alle comfort van een gezellige stacaravan, avontuur in een hut op een heuvel of met z'n tweetjes in een liefdesnestje op palen, kunnen de huuraccommodaties worden aangepast aan al je wensen.

Het is mogelijk om te kamperen in Parijs!  -  visuel 1/1

In het hart van de groene omgeving van Maisons Laffitte nodigt uw camping met waterpark u uit om te ontspannen aan de Seine. Tussen twee wandelingen door de straten van Parijs door kunt u plaatsnemen in de bubbelbaden, een paar baantjes trekken in het verwarmde zwembad en met het hele gezin genieten van de waterstralen en watervallen in het Aqua Jump-gedeelte!

De mooiste campings à Parijs

Derniers articles

Artikelen op bestemming

 

Marseille

 

Cassis

 

Porquerolles

 

Corsica

 

Bretagne

 

Pays de Loire

 

Provence-Alpes-Côte d'Azur

 

Frankrijk

 

Italie