Een merk easyvoyage

Camping Góis Camping

Góis

 - 

Centrum
Góis Camping Centrum - Góis visuel 1/4
Góis Camping Centrum - Góis visuel 2/4
Góis Camping Centrum - Góis visuel 3/4
Góis Camping Centrum - Góis visuel 4/4

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Góis Camping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Góis Camping ligt midden in de natuur in de prachtige centrale regio van Portugal. De rustige en ontspannen omgeving en alle activiteiten in de buurt zullen alle vakantiegangers verrukken.

Kamperen in de buurt van activiteiten in Portugal

Vakantiegangers die op zoek zijn naar avontuur en buitenactiviteiten zijn van harte welkom op Góis Camping. Vakantiegangers krijgen inderdaad vanaf de camping de kans om van de natuurlijke omgeving te genieten en verschillende activiteiten van partneraanbieders te beoefenen. De prachtige regio van het Portugese centrum zal genieten van zijn vegetatie, rivieren, beekjes en bergen.

Voor buitensportliefhebbers die deel willen uitmaken van de natuur, gaat niets boven canyoning. Deze intense sport omvat het geleidelijk verkennen van een rivier terwijl je over de natuurlijke glijbanen van de rotsen glijdt, in het water springt en abseilt. Het is mogelijk om canyoning van laag tot veeleisend niveau te oefenen. Door de nabijheid van de rivieren Alva en Alvoco kunnen liefhebbers van wateractiviteiten kanoën en kajakken. De meer avontuurlijke kunnen zelfs expedities van 3 tot 5 dagen maken in de rivieren Tejo, Douro en Minho. De waterwandeling is ook een goede manier om de natuur te bewonderen. Wandelaars uitgerust met een wetsuit kunnen in een rustige omgeving wandelen en verschillende soorten bomen en vogels bewonderen.

Voor originele dagen en rijke sensaties om met familie of vrienden te leven, is het mogelijk om te paintballen, jeeptours en schattenjachten.

Huur een bungalow in de natuur in Portugal

Er gaat niets boven het huren van een bungalow in Portugal om de schoonheid van de natuur te waarderen. Góis Camping biedt aan om een van deze comfortabele accommodaties te huren met een volledig ingerichte kitchenette, een badkamer en een eigen parkeerplaats. Maximaal 3 personen kunnen in een van deze bungalows verblijven en een comfortabel verblijf in de natuur doorbrengen.

Campings in de buurt

Populairste steden