Een merk easyvoyage

Camping Aitzeta

Camping Aitzeta Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 1/2
Camping Aitzeta Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aitzeta op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 31/10


Know-All-About-Camping

Camping Aitzeta ligt in de heuvels van Mutriku, in een bevoorrechte omgeving met uitzicht op zee. Vakantiegangers kunnen genieten van een ontspannende en verjongende omgeving.

Kamperen in Baskenland aan zee

Camping Aitzeta ligt in de hoogten van Mutriku en is een ideaal startpunt om te genieten van de maritieme omgeving. Inderdaad, de zee is niet ver, het zal voor vakantiegangers mogelijk zijn om van hun vakantie in Baskenland te genieten. De prachtige stranden langs Mutriku nodigen uit om verschillende wateractiviteiten te beoefenen, zoals zeilen, vissen en natuurlijk surfen. Duiken zal ook op het rendez-vous zijn. Liefhebbers van nietsdoen zullen veel plezier hebben op het hete zand terwijl de kinderen plezier zullen hebben en anderen zullen genieten van een verfrissende duik.

Kamperen in Mutriku

Vanaf camping Aitzeta zullen vakantiegangers blij zijn om Mutriku te ontdekken. Deze stad nodigt uit om een prachtig uitzicht op de zee te overwegen vanuit de wijken Laranga en Galdona. In de wijk Astigarribia is de San Andres-kerk gevestigd, een schat uit de 11e eeuw.

De omgeving van Mutriku is vol met wonderen om te ontdekken en is een essentieel punt van toerisme in de regio. De kust van Mutriku, die wordt beschouwd als een van de mooiste gebieden van de Baskische kust, zal de wandelaars verrukken. Bij eb kunnen vakantiegangers een wandeling maken langs de 7 stranden die zich uitstrekken van de haven van Mutriku tot het strand Saturraran op de grens met Biskaje.

Tijdens hun vakantie op Camping Aitzeta kunnen kampeerders genieten van de patronale festiviteiten van Las Madalenas die in juli worden gevierd en die een andere toeristische attractie van Mutriku vormen. De Kalbaixo-festiviteiten in september zijn ook erg populair.

Campings in de buurt

Populairste steden