Een merk easyvoyage

Camping Zumaia

Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 1/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 2/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 3/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 4/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 5/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 6/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 7/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 8/9
Zumaia Spaans Baskenland  - Zumaia visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Zumaia op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/01

  • Sluitingsdatum: 16/12

  • Locations-number-locatif 14


Know-All-About-Camping

Camping Zumaia ligt in Spanje in het Geopark van de Baskische kust, tussen bergen en oceaan en biedt een ontspannen vakantie met het gezin.

Kamperen met zwembad in Baskenland

Op de camping Zumaia zullen vakantiegangers met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een ruimte gewijd aan zwemmen en nietsdoen. Op het terrein kunnen jong en oud inderdaad genieten van het plezier van zwemmen in het aquatische gebied dat voor hen beschikbaar is. Een groot buitenzwembad is aanwezig en zal afkoelen op warme Spaanse dagen. Voor het plezier en de veiligheid van peuters is er ook een kinderbad aanwezig. Ter plaatse kunnen vakantiegangers niet alleen zwemmen, maar ook deelnemen aan aquagym- en aquazumba-sessies die u fit en verfrist houden. Naast zwemmen, kunnen vakantiegangers genieten van de geneugten van nietsdoen dankzij het grote solarium dat het watergebied omringt. Dit solarium is perfect om tussen twee zwemmen goed te zonnebaden.

Familiecamping met activiteiten in Spanje

Door op camping Zumaia te blijven, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen dankzij de vele programma's die door het team van de camping worden aangeboden. Zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals klimmen, boogschieten, paddle en andere buitenactiviteiten. Rondleidingen worden ook aangeboden.

Huur een bungalow aan zee in Spanje

Voor een comfortabel verblijf in Baskenland gaat er niets boven het huren van een van de bungalows aangeboden door camping Zumaia. Afhankelijk van het gekozen model zijn deze accommodaties geschikt voor maximaal 5 personen en aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Ingerichte keuken, badkamer, toilet en terras staan ter beschikking van de huurders. Stacaravans zijn ook te huur en zorgen ook voor een comfortabel verblijf.

Campings in de buurt

Populairste steden