Een merk easyvoyage

Camping Talai-mendi

Camping Talai-mendi Spaans Baskenland  - Zarautz visuel 1/3
Camping Talai-mendi Spaans Baskenland  - Zarautz visuel 2/3
Camping Talai-mendi Spaans Baskenland  - Zarautz visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

    Nabijgelegen stranden :

    Grande Plage ( 17.1 km ),

    Plage des 2 jumeaux ( 19.1 km ),

    Plage de Socoa ( 23.8 km ),

    Plage du fort ( 24.3 km ),

    Grande Plage ( 25 km ),

    Plage d'Erromardi ( 27.6 km ),

    Plage de Lafitenia ( 28.8 km ),

    Plage de Mayarco ( 29.4 km ),

    Plage de Senix ( 29.9 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Talai-mendi op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 19/06

  • Sluitingsdatum: 06/09


Know-All-About-Camping

Camping Talai-mendi ligt op de helling van de berg met dezelfde naam en biedt een bevoorrechte locatie en een uitzonderlijk uitzicht op Zarautz en het enorme zandstrand. Vredesliefhebbers die op zoek zijn naar een bevoorrechte toegang tot de activiteiten van de kust zijn welkom.

Camping met uitzicht op zee in Baskenland

Door te verblijven op Camping Talai-mendi kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie aan de Baskische kust van Spanje. Omdat de camping aan een berg met uitzicht op zee ligt, biedt het zijn vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van alle geneugten van de zee. Camping Talai-mendi ligt ook dicht bij het centrum van Zarautz, waardoor het een ideaal startpunt is voor veel activiteiten. De stad Zarautz is de thuisbasis van het langste strand van het Spaanse Baskenland en staat bekend om zijn kwaliteitsgolven die surfers van over de hele wereld aantrekken. Een enorm zandstrand van maar liefst 2,5 km lang nodigt vakantiegangers uit om te koesteren, af te koelen en verschillende wateractiviteiten te beoefenen.

Voor het plezier van iedereen, is het grote strand van Zarautz verdeeld in drie gebieden: het westelijke deel is ideaal voor gezinnen en zwemmers, het centrale deel zal worden gewijd aan surfers en het oostelijke deel, minder druk, is ideaal voor liefhebbers van naturisme. Het strand van Zarautz heeft een aangename promenade waar vakantiegangers prachtige landschappen, sculpturen en glijbanen en schommels kunnen bewonderen tot grote vreugde van kinderen. Gezinnen met kinderen, jonge koppels, oudere koppels of surfers, iedereen zal geluk vinden dankzij de nabijheid van Camping Talai-mendi met het strand van Zarautz.

Toeristische vakanties in het Spaanse Baskenland

Tijdens hun verblijf op Camping Talai-mendi kunnen toeristen de historische wijk en enkele monumenten ontdekken, zoals de Torre Luzea die werd gebouwd in de 15e eeuw, de gotische kerk van Santa Maria la Real, de Torre Zarautz, de Museum voor Kunst en Geschiedenis en het Palacio de Narros dat de zomerresidentie was van koningin Isabella II van Spanje.

Campings in de buurt

Populairste steden