Een merk easyvoyage

Camping Galdona

1 beoordelingen 5/5

Camping Galdona Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 1/3
Camping Galdona Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 2/3
Camping Galdona Spaans Baskenland  - Mutriku visuel 3/3

Hoogtepunten

Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Galdona op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Opmerkingen van vakantiegangers

beoordeling van camping

Gemiddelde beoordeling: 10.0


  • Waar voor je geld:10.0
  • Accommodatie :7.0
  • Faciliteiten1.0
  • Dienstverlening5.0
  • Animatie:1.0

"Kamperen om te zien"

le Zat. 14 Sep. 2019

Kamperen om absoluut te zien, familie, zeer botte medeplichtigheid met de bazen en het personeel, kwam voor 1 nacht, bleef uiteindelijk 3 nachten omdat goede sfeer en goedkoop. Een ander pluspunt, de zee, een zoutwaterzwembad op 5 minuten rijden, en veel mooie dorpen en havens om te bezoeken. Aan te bevelen, we zullen terugkomen.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB

Know-All-About-Camping

Camping Galdona ligt in Mutriku in Baskenland. De rustige omgeving en de familiale sfeer zullen jong en oud verrukken. Op de camping vinden vakantiegangers een bosrijk en een meer open gebied.

Kamperen in de buurt van de zee in Spanje

Door op Camping Galdona te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van alle voordelen van een camping aan zee in Baskenland. Op slechts 10 minuten lopen vindt u het dichtstbijzijnde strand of een van de 7 stranden langs de kust van Mutriku. Degenen die het willen, kunnen zelfs naar een naaktstrand gaan. Deze vakanties in het Spaanse Baskenland zijn ook een ideale gelegenheid om te surfen, de regio wordt wereldwijd erkend als ideaal om deze sport te beoefenen.

Tijdens hun vakantie aan zee in Spanje hebben watersporters de mogelijkheid om vanuit het dorp Mutriku te duiken om uitzonderlijke verborgen landschappen te ontdekken. Kanoën en kajakken zijn ook op de afspraak van Mutriku.

Kampeervakanties in Mutriku

Tijdens hun verblijf op Camping Galdona krijgen vakantiegangers de gelegenheid om het Geopark te ontdekken, inclusief de Black Flysh die u uitnodigt om de getuigenis van 100 miljoen jaar geschiedenis te bewonderen door middel van rondleidingen. Cultuurliefhebbers zullen genieten van een bezoek aan het historische centrum van Mutriku en de verschillende musea van de stad.

Familie camping in Spanje

Het hele gezin zal aangename momenten op Camping Galdona kunnen doorbrengen. Terwijl de kinderen zich vermaken op de speelplaats, zullen ouders genieten van ontspannen aan een van de bartafels direct tegenover.

Campings in de buurt

Populairste steden