Een merk easyvoyage

Camping L'Aventura Playa

L'Aventura Playa Valencia - Daimus visuel 1/2
L'Aventura Playa Valencia - Daimus visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping L'Aventura Playa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 11

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping L'Aventura Playa ligt in de provincie Valencia in Spanje, niet ver van de kust.Deze familiecamping biedt kwaliteitsdiensten die geschikt zijn voor het hele gezin en heeft een restaurant in de behuizing.

Familiecamping in Valencia met zwembad

Wilt u een gezinsvakantie in Spanje doorbrengen terwijl u geniet van de geneugten van zwemmen? Camping L'Aventura Playa is hiervoor de ideale plek. Deze familiecamping nodigt het hele gezin uit om te genieten van een buitenruimte met zwembad. Dit zwembad met het royale gebied dat ter beschikking wordt gesteld aan vakantiegangers, laat toe om te zwemmen dankzij de grootte, maar stelt u ook in staat om te ontspannen in rust in verfrissend water zoals u dat wenst op warme Spaanse dagen. Een kinderbad begeleidt het zwembad en laat jonge kinderen even heerlijke badmomenten delen. Mooie groene en bloeiende hagen langs het zwembad en zorgen voor een beetje welzijn. Aan de rand van het water kunnen liefhebbers van nietsdoen genieten van aangenaam zonnen of uitrusten in de schaduw van een parasol.

Tussen het baden door zullen kinderen plezier hebben op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Wat een geluk voor de kinderen dat ze gevonden kunnen worden op een speelse ruimte die aan hen is gewijd en waarmee ze nieuwe vrienden kunnen maken. Gedurende deze tijd zullen petanque-enthousiastelingen toetreden tot het daarvoor bestemde veld.

Huur een bungalow in Valencia

Tijdens hun verblijf in de provincie Valencia op Camping L'Aventura Playa kunnen vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort kiezen voor de huur van een bungalow. In deze accommodatie geschikt voor een verblijf met het gezin, zullen huurders genieten van de aanwezigheid van een keuken en een badkamer voor maximaal comfort.

Campings in de buurt

Populairste steden