Een merk easyvoyage

Camping Pepe

Pepe Kust van Valencia - Oliva visuel 1/3
Pepe Kust van Valencia - Oliva visuel 2/3
Pepe Kust van Valencia - Oliva visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pepe op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 213


Know-All-About-Camping

Camping Pepe is een camping aan het strand aan de Costa de Valencia in Spanje. Gasten van deze camping kunnen kiezen voor het comfort van een volledig uitgeruste bungalow, ideaal voor een verblijf met familie of vrienden en om u thuis te voelen.

Kamperen in het water aan de Costa de Valencia

Vanaf camping Pepe kunnen vakantiegangers direct een enorm zandstrand bereiken. Deze camping aan het water in Spanje nodigt zijn gasten inderdaad uit om aan zee te blijven, wat een genot om 's ochtends op te staan, het strand op te gaan en een duik te nemen in het koele water van de Middellandse Zee. Gedurende de dag kunnen vakantiegangers afwisselend luieren op het zand, zwemmen in de zee en ontspannen op het terras van de bar. Nip aan een sangria of drink een biertje terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op de zee, ideaal om momenten van gezelligheid door te brengen met familie of vrienden. Ongetwijfeld de top, de vakantie op Camping Pepe staat in het teken van ontspanning en plezier van water met een ideale locatie aan zee.

Camping aan het strand met restaurant in Spanje

Zolang je geniet van een droomlocatie aan zee, zoveel om het plezier van de smaakpapillen toe te voegen! Op de Camping Pepe nodigt een vriendelijk restaurant aan de kust u uit om een adembenemend uitzicht te bewonderen terwijl u lekker eten proeft. Onder de menu-opties kunnen gasten genieten van Valenciaanse paella, gemengde paella, zeevruchtenpaella, gebakken rijst en een breed scala aan tapas. Er gaat niets boven het ontdekken van het rijke culturele erfgoed van de regio Valencia om volop te genieten van zijn kampeervakantie aan de Costa de Valencia!

Campings in de buurt

Populairste steden