Een merk easyvoyage

Camping Rio-Mar

Oliva

 - 

Valencia
Camping Rio-Mar Valencia - Oliva visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rio-Mar op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 16

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Rio-Mar is een familie- en ontspannende camping die dicht bij het strand ligt. Gelegen in Oliva in de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje, belooft het zijn vakantiegangers om een aangenaam verblijf door te brengen in een prachtige omgeving.

Kamperen voeten in het water in Valencia

Wilt u een vakantie aan zee doorbrengen in de provincie Valencia? Camping Rio-Mar is hiervoor de ideale plek. Inderdaad, de laatste ligt direct aan zee, het is het ideale startpunt om te gaan genieten van de geneugten van zwemmen. Direct vanaf Camping Rio-Mar kunnen vakantiegangers een prachtig zandstrand bereiken met uitzicht op een ondiepe Middellandse Zee. Dit familiestrand is beloond voor zijn kwaliteit en belooft iedereen zeer bevoorrechte momenten door te brengen. Watersportliefhebbers zullen dol zijn op kitesurfen en windsurfen. Het strand is ook perfect om te vissen. Terwijl kinderen als een gek op het zand spelen, kunnen ouders zich in de zon koesteren en genieten van hun vakantie aan zee in Spanje.

Huur een bungalow aan zee in Spanje

Er gaat niets boven het huren van een bungalow aan zee in Valencia om volop te genieten van zijn vakantie. Vakantiegangers die op zoek zijn naar comfort kunnen ervoor kiezen om een van de bungalows van Camping Rio-Mar te huren. Deze comfortabele accommodaties zijn perfect voor een stel, een gezin of een groep vrienden. Aangename slaapkamers zijn aanwezig, evenals een eetkamer, een keuken, een badkamer en een buitenterras. Alle gemakken van thuis aan zee in de provincie Valencia, dit is wat vakantiegangers te wachten staat die ervoor hebben gekozen om een van de bungalows aangeboden door Camping Rio-Mar te huren.

Campings in de buurt

Populairste steden