Een merk easyvoyage

Camping Kiko Park

Camping Kiko Park Costa Blanca - Oliva visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Kiko Park op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Aantal Staanplaatsen: 200


Know-All-About-Camping

De camping Kiko Park is een familiecamping aan zee aan de Costa Blanca in Spanje.

Kamperen met zwembad aan de Spaanse kust

Op de camping Kiko Park kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen dankzij de aanwezigheid van een groot buitenzwembad. Dit ruime zwembad wordt het ontmoetingspunt van alle vakantiegangers die willen ontspannen, plezier hebben of baantjes trekken. Voor vakantiegangers zal het na een goede duik zeer aangenaam zijn om zich aan de rand van het zwembad te vestigen en te genieten van de Spaanse zon of in de schaduw van een palmboom. Voor het plezier van peuters is er een peuterbad beschikbaar, zodat ze veilig plezier kunnen hebben.

Kamperende voeten in het water in Spanje

Door te verblijven op camping Kiko Park kunnen vakantiegangers met veel plezier genieten van een bevoorrechte locatie met uitzicht op zee, kampeerders kunnen inderdaad genieten van een buitengewone omgeving, vanaf hun campingvoeten in het water. Dit zandstrand van 12 km is bijna volledig onaangeroerd en laat u nog meer genieten van de schoonheid van de Middellandse Zee. Afwisselend verfrissend zwemmen in de Middellandse Zee en zonnebaden op het zand is het ideale recept om echt geluk te ervaren en een onvergetelijke vakantie door te brengen in Spanje. Deze bevoorrechte nabijheid van de zee is ideaal voor alle liefhebbers van wateractiviteiten die kanoën, kajakken, surfen, kitesurfen, windsurfen of staand peddelen kunnen beoefenen.

Appartement te huur aan zee in Spanje

Op het terrein van camping Kiko Park krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om absoluut comfort te kiezen door in een van de te huur aangeboden appartementen te verblijven. Vakantiegangers kunnen een gezinsvakantie doorbrengen door het comfort van thuis aan de Spaanse kust te vinden. Traditionele kampeerliefhebbers kunnen profiteren van comfortabele plaatsen.

Campings in de buurt

Populairste steden